Abdurrahim Albayrak kimdir? Koronavirüse yakalanan Galatasaray ikinci başkanın sağlık durumu..

Galatasaray Spor Kulübü ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak geçtiğimiz günlerde koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı. İlk testlerde sonucu negatif çıkan Albayrak yapılan yeni test sonrası koronavirüs (Covid-19) tespit edildi. Eşi Şükran Albayrak’la birlikte karantina altına alınan Abdurrahim Albayrak kaç yaşında, nereli? İşte Galatasaray yöneticisinin hayatı...

Abdurrahim Albayrak kimdir? Koronavirüse yakalanan Galatasaray ikinci başkanın sağlık durumu..
Abdurrahim Albayrak kimdir? Koronavirüse yakalanan Galatasaray ikinci başkanın sağlık durumu..
GİRİŞ 25.03.2020 15:07 GÜNCELLEME 25.03.2020 15:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Uzun yıllardır Galatasaray Spor Kulübünde çeşitli görevlerde bulunan Abdurrahim Albayrak koronavirüsü belirtileri sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan ilk testlerde sonucu negatif çıkan ünlü iş adamı yapılan ikinci testler sonucunda tedavi altına alındı. 15 Mart’ta oynanan Galatasaray Beşiktaş derbisini Türk Telekom Arena’da teknik heyet ve yöneticilerle birlikte izleyen Albayrak’ın karşılaşma sonrasında hastalanması Galatasaray camiasında büyük endişeye sebep oldu. Futbolcular ve teknik heyetin yaşanan bu olay sonrasında kontrolden geçirildiği öğrenildi. Peki koronavirüs sebebiyle hastanede tedavisine başlayan Abdurrahim Albayrak kimdir? Galatasaray’da Başkan yardımcılığı, yönetimin kurulu üyeliği gibi görevlerde bulunan Abdurrahim Albayrak’ın biyografisi !

 

GALATASARAY AÇIKLAMA YAPTI

Galatasaray resmi internet sitesi Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak'a koronavirüsü teşhisi konulmasının ardından açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "İkinci Başkanımız Sn Abdurrahim Albayrak'ın bir süredir devam eden şikayetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs (Covid -19) testi pozitif çıkmıştır" ifadelerine yer verildi. İşte Galatasaray'ın yaptığı resmi açıklama;

ABDURRAHİM ALBAYRAK’IN SAĞLIK DURUMU

Koronavirüs sonucu pozitif çıkan Galatasaray ikinci başkanı özel bir hastanede karantina altına alındı. Galatasaray eski yönetici Özgür Savaş Özüdoğru, koronavirüs teşhisi konulan Abdurrahim Albayrak ile konuştuğunu açıkladı. Abdurrahim Albayrak için “ Her zamanki gibi inancı yüksek, moralini iyi tutmaya gayret ediyor.” dedi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK KİMDİR?

Abdurrahim Albayrak 1954 yılında Rize’de dünyaya geldi. İlkokulu doğduğu şehir Rize’de tamamlayan Albayrak’ın babası Almanya'ya çalışmak için ilk gidenlerden birisiydi. Ancak babası giderken onu yanında götürmedi.. Babası birkaç yıl sonra Türkiye'ye döndü ve bir dükkan açtı, ancak işler iyi gitmeyince Almanya'ya tekrar geri dönmek zorunda kaldı. Giderken yanında oğlunu da götürdü.

Daha sonra askerliğini yapmak için tekrar Türkiye'ye döndü. Askerliği bitince Almanya'da biriktirdiği parayla bir minibüs aldı ve memleketi Rize'de minibüs şoförlüğü yapmaya başladı. Daha sonra akrabalarının baskısıyla İstanbul'a taşındı. İstanbul'da, Habibler Köyü'ne yerleşti ve Edirnekapı Habibler hattında minibüs şoförlüğü yapmaya başladı. İşleri iyi gitti ve zaman içinde babasının gönderdiği parayla ikinci minibüsünü aldı. Daha sonra üçüncü, dördüncü derken birden o hataki en fazla minibüse sahip kişi ünvanını kazandı. Daha sonra bu minibüs filosu Altur Turizm şirketinin temelini oluşturdu. 1977 yılında Altur'u kurdu.1978 yılında bir gün bir iş adamı gelip "Fabrika servisi çeker misin?" dedi. "Yaparım" dedi. Böylelikle fabrika servisi işine başladı. Fanatik Galatasaray'lı olan Abdürrahim Albayrak, Galatasaray'ın hiçbir maçını kaçırmadı.

 

İlk defa Mehmet Cansun’un başkanlığındaki Galatasaray SK yönetimin kurulunda Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yaptı.2011-2013 yılları arası Ünal Aysal'ın başkanlığındaki yönetim kurulunda çeşitli görevler devraldı. 2013 yılında Ali Dürüst, Refik Arkan ve Adnan Öztürk gibi isimlerle Aysal'ın yeni yönetim listesinde yer almayan Albayrak, 2014 yılında Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yönetim kuruluna tekrar seçildi. Albayrak yeni yönetim ile birlikte "Başkan yardımcılığı" görevini üstlendi. 2 Haziran 2015'te görevinden istifa etti.

 21 Ocak 2018'de yapılan Galatasaray Olağanüstü Genel Kurulunda dışarıdan Mustafa Cengiz yönetimini desteklemiş ve Cengiz'in seçilmesiyle Sportif AŞ Başkan Vekili oldu. 26 Mayıs 2018'de yapılan Galatasaray Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Cengiz’in listesinde yönetime girmiş ve Galatasaray SK 2. Başkanlığına getirilmiştir.

YORUMLAR 2
  • Bir Beşiktaşlı.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu zor dönemde futbolu sahada bırakmak gerek. Allah şifa versin size ve tüm hastalara
    Cevapla
  • Asude 4 yıl önce Şikayet Et
    Çin yemegine düşkünse ordan bulasabilir.cinlilere denizden yakalanan yilandan bulastigi tahmin ediliyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
İYİ Parti Genel Başkan adayı Akalın'dan sahte kimlik iddiası!