Büyük tepki çekmişti... İçişleri duyurdu: Gözaltına alındı!

Ankara'da sokağa çıkma yasağının ihlal eden 65 yaş üstündeki vatandaşa ceza yazacağını söyleyip videosunu çekerek sosyal medyada paylaşan M.T.E., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

GİRİŞ 24.03.2020 12:34 GÜNCELLEME 24.03.2020 13:20
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Dün sosyal medyada paylaşılan ve yoğun tepki gören videoda, 65 yaşının üstünde olduğu ve koronavirüse karşı risk grubunda yer alan bir kişiye evine dönmesi gerektiğini, "şimdilik işlem yapmadıklarını" söylemesi tepki çekti. Vatandaşın korku dolu gözlerle uzaklaşması da yürek burktu.

SOYLU'DAN TEPKİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Twitter'dan videoya tepki gösterirken, "65 yaş ve üstü risk grubunda olan büyüklerimiz evde kalarak sadece koronavirüsten değil, elinde telefonla dolaşıp onları kaydeden etkileşim hastalarından da korunacaklardır" dedi.

 

GÖZALTINA ALINDI

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Dün hepimizi üzen görüntülere neden olan M.T.E. Ankara İl Emniyet Md. ekiplerince yakalanıp hakkında işlem başlatıldı. Videoya çektiği İhsan Amcamızı Kaymakamımız ziyaret ederek Bakanımız Sayın @suleymansoylu ile telefonda görüştürdü. Amcamızdan bu münasebetsizlik adına özür diledik" denildi.

KENDİSİNİ SAVUNDU

M.T.E. isimli sosyal medya kullanıcısı, gelen tepkiler üzerine yayınladığı bir videoda kendisini savundu. M.T.E. videoda, "Bu sabah paylaştığım video nedeniyle küfredilmiş, linç yemişiz. Video öncesi amca ile konuştuk. Öncelikli sohbet ettik. Herhangi bir amacımız yoktu. Amca ile dalga geçmiyoruz, küfretmiyoruz. Amca otobüse binemediği için taksi parasını da verdim" dedi.

YORUMLAR 98
  • Adaletli olun 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel de karintina otobüsünde alınan bayan yolcu soruşturması nf oldu
    Cevapla
  • mbakar 4 yıl önce Şikayet Et
    Gençler evden çıkmıyor yaşlılar dışarda fink atıyor.Yaptırımların ağırlaştırılmasını bekliyoruz,yoksa bu dedeler bizi yakacak.
    Cevapla
  • Hakikat 4 yıl önce Şikayet Et
    Cezaya hafta da iki gün 65 yaş üstü birine kulağını çektirme cezası da eklenseydi daha iyi olabilir di
    Cevapla
  • hzpis 4 yıl önce Şikayet Et
    Direk hapis
    Cevapla
  • Semih 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni dünya sistemi Gençleri toplumun başına çıkardı, işte sonuç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı