Apartman sakinlerinin virüs tedbiri; misafir kabul etmiyorlar

Sultangazi'de, koronavirüs tedbirleri kapsamında önlem alan apartman sakinleri, apartmanın giriş kapısına "Virüs nedeniyle misafir kabul etmiyoruz. Evde kal" yazısı astı.

Apartman sakinlerinin virüs tedbiri; misafir kabul etmiyorlar
Apartman sakinlerinin virüs tedbiri; misafir kabul etmiyorlar
GİRİŞ 25.03.2020 11:01 GÜNCELLEME 25.03.2020 11:01

Koronavirüsün Türkiye'de de görülmesinin ardından Sultangazi'de bulunan bir apartmanın sakinleri, alınan tedbirlere destek olmak ve kendilerini koronovirüsten korumak için misafir kabul etmeme kararı aldı. Bu kararı da binanın giriş kapısına asılan "Virüs nedeniyle misafir kabul etmiyoruz. Evde Kal" yazısı ile duyurdular. 

"YAZIYI OKUMALARINA RAĞMEN GELENLER VAR"

Virüsten korktuklarını belirten bina sakinlerinden Zekine Güven, misafirliğe gelenlerin dikkatini çekmek amacıyla yazıyı astıklarını söyledi. Güven, "Evet virüsten dolayı korkuyoruz. Evde iki tane yaşlımız var. O yüzden misafir kabul etmediğimiz yazıyı kapıya astık. Kendi sağlığımız için astık. Misafirler de dinlemiyor. O yazıyı okuyor ama yine de geliyor. Kendi akrabamız olan misafirleri mecbur alıyoruz" dedi. 

Bir başka bina sakini de "Misafir kabul etmiyoruz. Kayınımın kızı asmış o yazıyı. Bizde iki tane yaşlı olduğu için misafir kabul etmiyoruz" diye konuştu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası