Bakanlık açıkladı! İşte Türkiye’nin koronavirüs tablosu

Sağlık Bakanlığı ve İletişim Başkanlığı Türkiye'deki koronavirüs vakaları ile ilgili güncel bir tablo yayımladı.

Bakanlık açıkladı! İşte Türkiye’nin koronavirüs tablosu
Bakanlık açıkladı! İşte Türkiye’nin koronavirüs tablosu
GİRİŞ 25.03.2020 20:19 GÜNCELLEME 25.03.2020 20:41
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İlk olarak Aralık ayında Çin’in Vuhan kentinde görülen yeni tip Koronavirüs vakası Türkiye’de ilk kez 11 Mart 2020’de tespit edildi. Tabloya göre müdahalede bulunulan 26 kişi koronavirüsten kurtuldu.

İletişim Başkanlığı yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:İlk olarak Aralık ayında Çin’in Vuhan kentinde görülen yeni tip #Koronavirüs vakası Türkiye’de ilk kez 11 Mart 2020’de tespit edildi. O günden bu yana ilgili tüm kurumlarıyla virüse karşı mücadele eden Türkiye’de 26 hasta iyileşmiş olup test yapılan vatandaş sayısı 27 bini geçti.


 

YORUMLAR 25
  • memleket 4 yıl önce Şikayet Et
    1 bardak ılık süt bir çay kaşığı karabiber yarım limon ve 1 doğal aspirin ( söğüt ağacından yapılmış) gece yatmadan 21 gün içiniz tüm kalp beyin ve damarlardaki tıkanıkları açar gün gün gözlemleyin vucuttaki farkı anjiyo hastalarını dahi düzeltmiştir. doktorların çözemediği çoğu ayak vb yerlerdeki damar tıkanıklarını açmıştır. zaten kalp beyin akciğer bağırsak ve damarlar düzenli çalıştığı sürece çok şükür hiçbir hastalık o vücutta barınamaz
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Dogal aspirin nedir. Bayer normal aspurini mi
    Cevapla
  • mahoni 4 yıl önce Şikayet Et
    Sabah kahvaltısını tüm aile bireylerinin yapması için özen gösterin peynir, zeytin, pekmez, bal, yumurta çok önemli.öğle ve akşam yemeklerinde kesin çorba tüketin yanında da limonlu sirkeli salata tüketin haftada bir kaç kez sirkeli turşu ve suyunu tüketin göreceksiniz bu topluma yayıldığı zaman virüste bitecektir. Limon ve sirke her türlü bakteri ve kansere karşı etkin maddedir. çörek otu ve sarımsak bağışıklığı güçlendirir. Pıtrak , çınar yaprağı ve kendisinin çayı akciğer vs organ ve damar tıkanıklarını açar.
    Cevapla
  • memleket 4 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar evvelAllah devletimiz bu işin üstesinden gelecektir. hızlı tanı kiti çok önemliydi o da ulaştı bu saatten sonra çok hızlı bir teşhis ve tedavi sürecine gireceğiz hastaları toplumdan çektikçe risklerde azalıp en son tükenecektir. burada esas olan avrupa abd veya asya afrikadan gelip kendinde veya ailesinde hastalık belirtileri bariz olan kişilerin korku, gurur vs yapmadan biran evvel hastanelere başvurmaları aksi takdirde hastalığın önünü alamayız.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlarımız neden hala duyarsız.. Dışarlarda yan yana oturup sohbet eden gençler var.. Hatta sarmaş dolaş gezen sevgililer. Hep yaşlıları sorumsuzlukla suçlayan gençler kendi sorumsuzluklarını neden görmüyorlar.. O virüsü yaşlılara siz bulaştırıyorsunuz..
    Cevapla
  • Ferhat 4 yıl önce Şikayet Et
    2018 yılında ülkemizde 50bin küsür kişi solunum yolu hastalıkları sebebiyle öldü. Günde 130 küsür kişi eder. Sayıldığından bazı şeyler fazla geliyor. Virüs için tedbir alalım ama kafamızı bu konuya gömmeyelim.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Almasak günde 130 değil 1000 ölüm olur ve hastaların tedavisiyle bir çok sağlık personeli meşgul olur. Sonuçta maddi ve manevi bir sürü kayıp oluşur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar