Burak Akkul ile ilgili yeni gelişme!

Çok Gezenti programının çekimleri için gittiği İngiltere'de koronavirüse yakalanan Burak Akkul ülkeye dönmesinin ardından hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi sırasında durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakıma kaldırılan Akkul'dan son dakika haberi geldi. Salgını yendiği açıklanan Akkul koronavirüs korkusu yaşayan herkese bir umut oldu.

GİRİŞ 28.03.2020 06:17 GÜNCELLEME 07.05.2020 22:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Eşi Seda Akkul ile Çok Gezenti isimli programı yapan sunucu Burak Akkul, yurt dışından döndükten sonra koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi gören Akkul'dan müjdeli haber geldi.

 

 

Yeni Asır'da yer alan habere göre; zorlu günleri atlatan Akkul'dan güzel haberler gelmeye başladı. 5 semptomdan 4'ünün iyileştiği sadece bir belirtinin kaldığı onun da bu süre içinde kaybolacağı öğrenildi.

Tedavisinde yeni gelen ilaçların kullanıldığı bilgisine ulaşılan Akkul'un dünyaya yayılan ve binlerce kişinin ölümüne sebep olan virüsü yenmesi de salgından korkanlara bir umut oldu.

 

 

Yurt dışında ülkeleri gezerek program yapan Burak Akkul, iş için gittiği Londra'dan döndükten kısa bir süre sonra öksürük ve boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye gitmişti. İlk olarak boğaz enfeksiyonu teşhisi konulan ve sonrası durumu ağırlaşan Akkul'un koronavirüs testi pozitif çıkınca tedaviSunucu Burak Akkul, geçtiğimiz hafta Twitter hesabından bir video yayınlayarak koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldığını söylemişti. Test sonucu pozitif çıkan Akkul'un tedavisine karantina altında devam edilmişti. 

Hastanede odasından bir kanala bağlanarak yaşadığı süreci anlatan Akkul "İngiltere'den gelince evdeki 2. günümde ağırlaştım. Ateşlenince hastaneye gittik, serumlar verilince ateş düşüyor ancak gün içinde 3-4 defa yeniden yükseliyordu. Çok ihtimal vermedim. Tekrar ateşlenince Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdum.

Bugün hastanede 5. günüm ve koronavirüs test sonuçlarım pozitif çıktı. Ama bugün ilk defa ateşli öksürük yoktu. 6 gündür bu hastalığı çekiyorum. Kimden nasıl bulaştığını bilmek mümkün olmuyor" diyerek hastalığın nasıl ilerlediğini anlatmıştı. Geçtiğimiz günlerde durumu ağırlaşan Akkul yoğun bakıma alınmış eşi de belirtiler sonrasında karantina altına alınmıştı.
 

 

YORUMLAR 8
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun çok gezenti.Güzel haberine sevindim. Allah seni eşine ve sevdiklerine bağışlasın burak hocam.
    Cevapla
  • Sevcan İnegöl 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi güzel kardeşim.Taburcu ol ve evden bir video bekliyoruz.Çok geçmiş olsun.Rabbim diğer hastalarımıza da acil şifalar versin..
    Cevapla
  • Engin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne burakmis arkadaş ya sanki bı bu adam bide fatih terim hasta yeter ve yeter
    Cevapla
  • Fırat 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben tanıyorum arada bir programını izliyordum çünkü özür dilerim bunun için kardeşim.
    Cevapla
  • Acı gercek 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru burak akkulu hiç duymamıştım şimdiye kadar ama durumu nu merak ettik neden hastalığın seyri için
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hala anlamadınız değil mi, insanlar hastalığın seyrini merak ediyor. Yoksa Burakı çoğu kimse tanımaz . Ama kendisi de bir insanlık yapmış durumunu paylaşarak insanlara bir ümit vermiş. Bunun nersi kötü. SEN OKUMA KARDEŞİM. Burak beye de geçmiş olsun ,Allah şifa versin .
    Cevapla
  • Alper 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun. Darısı diğer hastalarımızın başına inşallah.
    Cevapla
  • VOLKAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Amin insallah cümlemize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı