Kanal7 Medya Grubu koronavirüse karşı önlemlerini aldı! İkinci kez dezenfekte edildi

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tehdidini en aza indirebilmek amacıyla Kanal 7 Medya Grubu önlemlerini aldı. İklimlendirme sistemi, temiz hava girişi ve kazan dairesi de dahil olmak üzere binanın her bölgesi ilaçlanarak ikinci kez dezenfekte edildi.

GİRİŞ 28.03.2020 17:38 GÜNCELLEME 29.03.2020 22:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dünyada ve Türkiye'de binlerce kişinin hayatını olumsuz şekilde etkileyen koronavirüs salgınına karşı önlemler üst düzeyde alınmaya devam ediliyor.

 

KANAL 7 MEDYA GRUBU ÖNLEMLERİNİ ALDI! İKİNCİ KEZ DEZENFEKTE EDİLDİ

Kovid-19'la mücadele kapsamında Kanal7 Medya Grubu, Koronavirüs riskine karşı Forum İlaçlama tarafından ikinci kez dezenfekte edildi.

 

Dezenfekte işlemi kapsamında, stüdyolar, haber merkezi, mescit ve ofisler, iklimlendirme sistemleri ve kazan dairesi ilaçlandı.

Öte yandan Kanal7 Medya Grubu tarafından, tüm çalışanlar koronavirüsle mücadele kapsamında bilgilendirildi ve ortak kullanım alanlarına Sağlık Bakanlığı tarafından da paylaşılan bilgilendirme afişleri asılarak, bir çok noktaya dezenfektan yerleştirildi. Kuruma personel taşıyan ve diğer ihtiyaçlar için kullanılan araçlar da dezenfekte edildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    kötülere bir şey olmaz, eh allah da iyilerin yanındadır...
    Cevapla
  • Kemter 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah a emanet olun. Rabbim tüm çalışanlarınızı korusun bizleri de inşallah. Sizi takip etmek benim için hobi gibi birşey. Ayağımıza dünyayı getiriyorsunuz. Çok teşekkür ederim.
    Cevapla
  • birkıssadanbinhisse 4 yıl önce Şikayet Et
    Amin amin amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
36 bin sağlık personeli alınacak!