Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz koronavirüsü yendi

Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, koronavirüs hastalığına yakalandıktan sonra yaşadıklarını bir video mesajı ile sosyal medyada paylaştı. Eşi ve oğlunun da testlerinin pozitif çıktığını kaydeden Feyiz gençlere hastalığı yaymama uyarısı yaparak "Sizlerden ricam lütfen, lütfen yuvanızda kalın" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 28.03.2020 20:47 GÜNCELLEME 28.03.2020 20:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, koronavirüs hastalığı ile ilgili mücadelesini anlattığı video mesajında şunları kaydetti:

"Sevgili öğrenciler, sevgili çalışma arkadaşlarım; şu görüntülü mesajı hazırlayabilmemin benim için nasıl bir mutluluk kaynağı olduğunu tahmin bile edemezsiniz. 13 Mart sabahı yüksek ateş ve aşırı titremeyle hastaneye başvurdum. O gün test yaptırdım ve evde karantina altına aldım kendime. Hastalıkla savaşmaya başladım. Test sonucu 18 Mart gece 02.30'da bana pozitif olarak bildirildi. 03.30'da Haseki'ye kaldırıldım hemen tedaviye başlanıldı ve bu hastalığı yenerek dün taburcu edildim.

Eşim pozitif çıktı, hastalıkla mücadelesine devam ediyor. Bugün yarın taburcu edileceğini biliyorum. 22 yaşında bir oğlum var o da pozitif. Bir başka evde karantina altında. Sevgili gençler, sevgili öğrencilerim insanlık büyük bir trajedi yaşıyor. Sizler bu hastalığı anlamadan geçiriyorsunuz. Oğlumda hastalığın emaresi bile yok. Bu sizi çok büyük bir hastalığı yayma potansiyeline dönüştürüyor. Sizlerden ricam lütfen, lütfen yuvanızda kalın."

 

 

FAHRETTİN ALTUN'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Profesör Doktor Sondan Durukanoğlu Feyiz'e geçmiş olsun dileğinde bulundu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Altun, "Birkaç ay önce 2Türkiye'nin ezber bozan kadınları' projesi kapsamında bizlerle hayat hikayesini paylaşmıştı.. Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz hoca şimdi de koronavirüs’ü yendi. Hamdolsun. Allah sağlık sıhhat versin! Ülkemizin gurur duyduğu bilim kadınlarından Sondan hocamıza geçmiş olsun diyor, ailesine acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 5
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslında Yaşlılara değil Gençlere Yasak gelmesi lazım , Virüsü yayan onlar.
    Cevapla
  • sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    gençler diyoruz ya,yanlış bilgilendirmekten kaçınalım lütfen,bu virüs çok hızlı mutasyona uğrayan bi virüs,kimi gence çok dokunmaz,üzerinde taşır,ama kimisini de öldürür.lütfen diyorum,Allah emri üzere hareket edelim,kul hakkıdır,dışarı çıkmayalım,çıkarsak da maskeli çıkalım,hastalık bu şekilde yayılırsa,yarın bi yarınımız olmayacak..!
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Gençler pek sorumsuz davranıyorlar. .Birbirinin içlerine giriyorlar.. Bu yasaklar gençlere yapılsa 15 gün içerisinde her şey düzelir..
    Cevapla
  • Tantanacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun. Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah. Cümlemizi de korkularımızdan emin eylesin. Bütün hastalıklardan korusun.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    hocam size ve eşinize geçmiş olsun diliyorum geçler için söylediğiniz sözler çok doğru ama inanın gençlerin %80 virüs umrunda bile değil tek dertleri gezmek tozmak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı