Flash Tv'nin soytarısı halaylık adamlığıyla alay ediyor

Haber7com Yazarı Esra Elönü, koronavirüs salgını nedeniyle zor günlerden geçtiğimiz zamanda devlete ve millete zehrini salmak isteyen isimlere köşe yazısında çok sert tepki gösterdi.

Flash Tv'nin soytarısı halaylık adamlığıyla alay ediyor
Flash Tv'nin soytarısı halaylık adamlığıyla alay ediyor
GİRİŞ 01.04.2020 12:57 GÜNCELLEME 01.04.2020 13:33
Bu Habere 237 Yorum Yapılmış

Esra Elönü'nün köşe yazısı:

 

Sen ne kadar temiz olursan ol çöp torbaları ayağına dolaşır. Sen ne kadar güneş açarsan aç, çamurunu leşliğine sıvayıp sana püskürtmeye çalışan arsızlar olacaktır. Sen ne kadar akmaya çalışırsan çalış , gübre içine hapsolmuşları paklayamazsın.

Bakteri tarlası kelimeleriyle geviş getirenler çenesini kapasın kapasın ki bu da bir bağıştır. Zırnık yok diyorlar , sizin cebinizdekine tenezzül eden gitsin çölde su dilensin daha şerefli. Bu milletin yüreği cebinizden büyük. Sizin leş yalayarak kazandığınıza kaldıysak onurumuzla ölelim.

 

 

Şu zor günlerde bağışlanma ümidi olanların bağışlayacağı umuttur beraberlik. Siz kudurup kudurup davar işkembesi gibi yayılabilirsiniz, biz toplanacağız. Siz böğürüp böğürüp kinli incilerinizi dökebilirsiniz, biz Allah'ın ayetlerine sığınıyoruz. Minarelerden sela ezan okunmasına sokakların salavatı şeriflerle yankılanmasına havlayabilirsiniz, sizin tek duanız gökten kemik yağması biz rahmetin yağacağı o günü bekliyoruz.

Şimdi bir tane halay mendili Tv’de peçete başlıklarını okuyan bir soytarı Allahın ayetleriyle dalga geçiyor. Güya dayanışma günlerinde , bağış kampanyalarını eleştiriyor. Yahu sen hiç itler istedi diye Atların öldüğünü gördün mü? Sen hiç kazmalar gübre eşeliyor diye, toprağın kirlendiğini gördün mü? Senin o yarasa çarşısı ağzından sıçrattıkların, bir müminin teslimiyetini kırar mı sanıyorsun. Asrın Ebu Cehilliğine soyundunuz diye, Ebu Lehebin nefretiyle ikizsiniz diye inandıklarımızı inkar mı edeceğiz.

Sen ne olabilirsin ki, ergonomik hela kapısı. Başka ne olabilirsin hemen bakıyorum, şöyle iri kıyım sinek bağırsağına girmek için rögar işlerine rüşvet verecek müzmin soytarı. Sen baytar sedyesinde yatmak için araya adam koyacak sefil. Mide kaldıracı.

Bir tane daha vardı. Ayşenur Arslan denilen bayat su torbası. Cumhurbaşkanı Erdoğanın mili birlik çağrısıyla alay etmeye çalışıyordu. İşporta piliyle çalışan bir zekası olduğundan bataryayı erken yakmış nine, Ey nineeee sen kaçan çorabının peşinden git, sen mana aradıkça mana senden kaçıyor .

Allah bu devlete sabır versin. Hayvanat Bahçesiyle savaşıyor . Önce vaka var açıklamıyorsunuz dediler, sonra Bakanlık açıkladı IMF’den para almak için yaptınız dediler. Sonra bir tane alçak kendi beynine açtığı çukurları toplu mezar yeri olarak göstermeye çalışıp provokasyon yapmaya çalıştı.

Bir tanesi çıktı, duraklardan kasten toplu biniş yapılıyor diyerek deli raporunu cilaladı. Toplu taşıtlardaki virüs kucaklama törenini görmezden gelmek için doluluk oranının içini aptalca açıklamalarla boşaltmaya çalıştılar.

Çok açıkça söyleyeyim virüse oryantasyon eğitimi verecek bakteri pazarı kafalar umurumda değil sadece bunları görüp kafanızı sevin. Beyninizle gurur duyun.

Ne diyeyim. Varsın leşler toplansın, sefiller karanlıkta oynasın. Bu şifalı toprakların istikbalidir umut. Şafakları sökeceğiz, güneşe bulayacağız bu puslu günleri, kursaklarına yığılacak kanlı hevesleri.

Biz, düştüğümüz yerden de kıyamın neferiyiz

Eksiğimiz sensin “ Biz bize yeteriz”.

YORUMLAR 237
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Seni dünyaya getiren ana babanın ellerinden öperim.
    Cevapla
  • Doktor 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslanın erkeği aslanda dişi aslan değilmi?!.. Teşekkürler Esra,yüreğine,eline kalemine sağlık... Seninle gurur duyuyorum... Yazının altına imzamı atıyorum... Teşekkürler Esra!... Bir doktor kardeşin...
    Cevapla
  • BAL 4 yıl önce Şikayet Et
    Corona virüs akcğerler de yoğunlaşıyor, bu virüslerde büyük abdestte yoğunlaşıyor.
    Cevapla
  • Muhsin yeşil 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminize yüreğinize sağlık. Bu kadar güzel anlatılır bu ruhsuzluk hali. BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM...
    Cevapla
  • hakikat 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH senden razı olsun. Çok güzel yapmışsın. Biz bize yeteriz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor