Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan sert tepki: Hukuki süreç başlatıldı

Koronavirüs salgını sonrası Türkiye'den bakanlıklar titizlikle çalışırken her kararı şeffaf bir şekilde vatandaşla paylaşmaya gayret gösterdiklerini dile getiriyorlar. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, medyada yer alan ''koronavirüs nedeniyle okullar seneye tekrar edilecek'' haberlerine sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan sert tepki: Hukuki süreç başlatıldı
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan sert tepki: Hukuki süreç başlatıldı
GİRİŞ 01.04.2020 21:30 GÜNCELLEME 01.04.2020 22:39
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''koronavirüs nedeniyle okullar seneye tekrar edilecek'' haberlerine sert tepki gösterdi. Selçuk, ''Lütfen sadece resmî kaynaklarımızdan paylaşılan bilgilere riayet edelim.'' ifadelerini kullandı.

''YOĞUN GÜNDEMDE BUNLARI YALANLAMAK ZORUNDA KALIYORUZ''

Bakan Selçuk'un altını çizerek vurguladığı ''Millet olarak zor bir süreçle başa çıkmaya çalışırken her gün başka bir sahte haberle uğraşmak ve açıklama yapmak durumunda kalıyoruz. Hukuki süreçlerin başlatıldığının bilinmesini isterim.'' ifadeleri sonrası vatandaşlardan resmi kaynak dışında hiçbir bilgiye riayet edilmemesini istedi.

YORUMLAR 27
  • Zeki 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya okul ne be? Ahirette matematik fizik mi soruluyorda haberimiz yok? Okul dedigin medresedir kurannkursudur. Gerisi cavur icadidir Allaha sirk kosmadir. Musluman silkin kendine gel. Yoksa korono torono derken heba olur gidersin
    Cevapla
  • Isot55 3 yıl önce Şikayet Et
    Beyfendi kendinizce hakli olabilirsiniz ama eksik dusunuyorsunuz. Sizin gibi dusunsek o zaman ciksin imamlar vatandasi tedavi etsin. Ilim cinde olsa gidin alin demis Peygamber efendimiz. Sav.
    Cevapla
  • baki 3 yıl önce Şikayet Et
    Milletin çektiği millete yetiyor zaten vatan, millet haini satılmışlar. İnsafınız kurusun sizin insanlarda nasıl bir algı oluşturmak istiyorsunuz Allah aşkına siz nasıl yaratıklarsınız öyle...
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Koronavirüsten daha tehlikeli SİYASİ VİRÜSLER var. vatan hainliği ile yargılanma yolunda kanun çıkarılmalı
    Cevapla
  • DVT 3 yıl önce Şikayet Et
    Hain bunlar elinize ne geçiyor.
    Cevapla
  • Grb112 3 yıl önce Şikayet Et
    hainlerden bıktım... Bu hainler ki Bakan ve müsteşar ismiyle sözde imzalı sahte evraklar hazırlıyorlar... İşin aslını öğrenmek bir kaç gün sürüyor... Ben sayın bakanımızın ağzından çıkmayan hiçbir yazıya inanmıyorum artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor