Tek kariyerleri alçaklıkta yüksek yapmak

Haber 7 yazarı Esra Elönü CHP'nin ücretsiz maske dağıtımıyla ilgili yaptığı skandal açıklamaya çok sert tepki gösterdi. Elönü bugünkü köşesinde maske dağıtımını eleştirenlere "Her şekilde kelleleri beyin hücrelerine mandalla tutturulmuş bunu görüyoruz" dedi.

Tek kariyerleri alçaklıkta yüksek yapmak
Tek kariyerleri alçaklıkta yüksek yapmak
GİRİŞ 06.04.2020 08:43 GÜNCELLEME 06.04.2020 13:23
Bu Habere 237 Yorum Yapılmış

Esra Elönü /Haber7

 

Minyatür masallara kepçeyle dalan uykusuz çakallar ülkesi burası. Çakal, güneşli havayı sevmez, çakalların hinliği taklit edilmez öyle orijinal hainlerden oluşur ki sarrafı olsan da tespitte ve teşhiste ıskalarsın.

Onları mutlu edemezsin, salladıkları kuyrukla kaç örgütün, gönlünü çeldiklerine bakarlar. Onları mutlu edemezsin onların yal tabağında kaç kemiğe tav olunmuş onu seyrederler. Şu topraklara zarar vermesi için haşerata bile rüşvet teklif ederler bu yürüyen salya mataraları.

 

Döşekleri yoktur ne zaman salağa yatacaklarını anlayamazsınız. İt ve çakal arasındaki fark çakal itin navigasyonudur. Direksiyon başında it vardır ama pusula çakalın elindedir.

Bilirsiniz bir insan kendisiyle üç kardeştir. Yalnızlığı, kalbi ve aklı. Bunlarsa kendileriyle üç düşman. Zanları, yargıları, salyaları.

Şu süreç normal değil. Ortalık safra seli. Öncesinde Korona var saklıyorsunuz dediler sonra verilen başarılı mücadeleden rahatsız olup şımarıkça yaltaklanarak bu sefer vaka sayısı fazla saklıyorsunuz dediler. 

Bir tane protez beyinli Nine Kırıkçanak , beynini takmayı unuttuğu esnada akşamları minarelerden duyulan sela ve dualarla ilgili “ felaket tellallığı” yapıyorsunuz dedi. Senin şahsiyetinin selası çoktan verilmiş zaten sen korkma .

Amerika, İtalya, Fransa, İspanya neredeyse 99’luk tesbihi yiyecekler bunlar inanmadıkları gibi inananların sinir uçlarına dört ayaklarıyla basma derdindeler.

En oksijensiz kafa tası bunlarda, devlet ücretsiz maske dağıtacağını duyurdu bunu da PTT kanalıyla yapacağız dedi, hadi dedik belki serçeleri aç bırakacak kadar bir şahsiyet kırıntısı kalmıştır belki teşekkür ederler bu sefer de “ Devlet bunu PTT kanalıyla yaparak zorlaştırıyor , eczanelerden dağıtılsın dediler.

Yani her şekilde kelleleri beyin hücrelerine mandalla tutturulmuş bunu görüyoruz.

Millet, eczane önünde kuyruğa girecek virüs halayı çekecek ki rahatlasınlar. Eczaneleri de kendi zihniyetlerinin bulaştığı her yere kuyruk sokumu taşıdıkları metrobüs zannettiler. Devlet gelip bunların yüzüne yüzüne o maskeleri taksa, devlet o maskeyi bize takmasın yedirsin diyecek ahır mahsülü çok canlı varmış aramızda. Nihayetinde nankörlük göz bozukluğundan değil vicdan yoksunluğundan .

Bir de yürüyen duş başlığı ihtiyaç listesini twit diye atmış diyor ki “ Devlet don üretemez”den, maske satan devlete. Bunların Çarşamba pazarında logolu bardağı ev fiyatına satan işportacı yazarları vardı . Sızmaz Özdil. O yazıyordu hani “ biDON kafa” diye. Bi “don” kafa kendi içlerinde işte.

Ne diyeyim

Sefalet bunların şakaklarında çamur,

Cehalet sırtlarında sükseli kambur.

Esra Elönü - Haber 7 

elonue@gmail.com

 Twitter@elonue

YORUMLAR 237
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bundan daha güzel nasıl anlatılırki teşekkürler
    Cevapla
  • kim bilir 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Razı olsun başka söze hacet yok.
    Cevapla
  • Hanife 3 yıl önce Şikayet Et
    Esra hanim sizi tebrik ediyorum. Bu zihniyet da ha asagilik ifadeleri de hak ediyor .
    Cevapla
  • Fethi aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin Allah'ına kurban
    Cevapla
  • Mehmet K. 3 yıl önce Şikayet Et
    Çanaklarını yakaladıkları ülkeler inanın Türkiye kadar müsamaha göstermezler! Onlara yaşama hakkı bile tanımazlar. Konumları bir bilebilselerdi... heyhat!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!