Beyoğlu'nda polis ekiplerine ateş açıldı: Saldırgan yaşamını yitirdi

Son dakika haberi: Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı'nda kimliği belirsiz kişi yada kişilerce polis ekiplerine ateş açıldı. Çıkan silahlı çatışmada 2 polis yaralanırken saldırgan vurularak yakalandı. Saldırgan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

GİRİŞ 12.04.2020 01:00 GÜNCELLEME 12.04.2020 01:12
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

Beyoğlu'nda bir kişi kendisini gözaltına almaya geldiğini zannettiği polislere silahlı saldırıda bulundu. Çıkan silahlı çatışmada 2 polis yaralanırken saldırgan vurularak yakalandı. Saldırgan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

 

 

POLİSLERE SALDIRMADAN ÖNCE BAŞKASINI BIÇAKLAMIŞ

Olay Piyalepaşa Bulvarı üzerinde saat 21.00 sıralarında  meydana geldi. Irmak Caddesi'nde tartıştığı kişiyi bıçakla yaralayan Ali M. olay yerinde kaçtı. Piyalepaşa Bulvarı üzerinde bir akaryakıt istasyonuna geldikten hemen sonra tesadüfen istasyona giren polis ekiplerini gören Ali M. paniğe kapıldı. Polislerin kendisini gözaltına almaya geldiğini zannedip polislere saldırdı. Çıkan arbede de komiser yardımcısı Murat T.'nin yere düşen silahını alıp sağa sola ve polislere ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büroda görevli Gürhan K. sağ ve sol kolundan Gökhan O. ise darp sonucu yaralandı. 

 

 

SALDIRGAN HASTANEDE ÖLDÜ 

Takviye gelen polis ekipleri ile  kısa süre saldırganın çatışmasının ardında polislere ismini Ali M. olarak tanıtan kişi vurularak etkisiz hale getirildi. Silahlı çatışmadan sonra olay yerine  çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı polisler özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralı olarak yakalanan saldırgan da Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırgan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Ticari araca çok sayıda mermi isabet ettiği görülürken polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU

Olay yerine özel harekat  polisleri de sevk edilirken olay yeri inceleme polisler bulvar üzerinde akaryakıt istasyonunun içerisinde çok sayıda boş kovan tespit etti. Polisler ile çatışma anları ise saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 99
  • Can Polat 4 yıl önce Şikayet Et
    Dunku kavgadada gordum polisi basbayagi sokak kavgasi gibi mucadele ediyor buda polis sikamaz diye bazi kesimi cesaretlendiriyor bence polisin uzerine yurunmesi halinde polis gerek gordugunde ilk etapda bacagina olmadi vucudunu hedef alabilmeli buna yetkisi olmali avrupada amerikada israilde bizdeki gibimi.
    Cevapla
  • mardini 4 yıl önce Şikayet Et
    saldırgan ın etkisiz hale geitrilmesi beni bya baya mest etti. cehennemin dibini boyladı.
    Cevapla
  • OSMANİYE 4 yıl önce Şikayet Et
    idam şart YADA ABD POLİSİ GİBİ VURACAKLAR .YOKSA POLİSİMİZDE CAN VERİR BUNUN İÇİN KESİN VUR EMRİ ŞART,
    Cevapla
  • yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Polisimize vuran ellerin kırılmasını istiyoruz. Sağlık çalışanlarına saldıranlara verilen cezalar Polis içinde Halk içinde olmalıdır. Vatandaşın sağlığını kötü duruma sokmak isteyen, ve buna karşı önlem alırken saldırıya uğrayan polisimiz korunmalıdır. Saldırganlara en ağır ceza verilmelidir.
    Cevapla
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle olun yahu devlete silah çekmenin sonu ölüm olmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ne Sergen Yalçın, ne Şenol Güneş, ne Nuri Şahin! Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması
Rusya'da çarpıcı anlar! İki komutan Rusya Devlet Başkanı Putin'i selamlamadı