Son dakika: Başkan Erdoğan açıkladı: Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Son dakika haberi: Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan ''Hafta sonlarında sokağa çıkma yasağını sürdürme kararı aldık. 17 Nisan 00:00'dan 19 Nisan 00:00'a kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacak." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 13.04.2020 19:00 GÜNCELLEME 13.04.2020 19:40
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

 

 

Tarabya'daki Huber Köşkü'nde gerçekleştirilen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hafta sonu sokağa çıkma yasağını önümüzdeki dönemde de sürdürme kararı aldık. 17 Nisan ve 19 Nisan saat 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını şimdiden vatandaşlarımıza duyurmak istiyorum" ifadelerini kullandı. 

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hafta sonu için alınan 31 ildeki sokağa çıkma yasağı da bu tedbirlerden biridir. İlk saatlerde yaşanan gereksiz kargaşanın bir daha tekrar etmemesi için gereken tedbiri alacağız" dedi.

 

 

YORUMLAR 118
  • Agmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Adam var Birde Adamın hası var Oda Recep Tayyip ERDOGAN
    Cevapla
  • Namık 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel ve yerinde bir karar hafta sonları gezmeler tozmalar yok. Herkes ekmaanı alsın otursun evinde.
    Cevapla
  • Mantık Mantık 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben birşey demiyorum artık.Ne için direndik bu kadar şu 2 hafta sokağa çıkma yasağı için.Sanirim bizde çaktırmadan sürü bağışıklığı yönünde karar alındı.Millet 2 gün yasağın acısını dolu dolu çıkardı bugün.Ya 2 gün yasak yapmayın,yada şunu 2 hafta yapın bir faydası olsun
    Cevapla
  • cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    hafta içi 1 gün 31 şehirde sokağa çıkma yasağının ekonomik bedeli yaklaşık 10 milyar TL. (1,5 milyar USD). Kolay mı zannediyorsun. Dün Putin açıklama yaptı Rusya nın yılsonuna kadar 25 milyar USD lazım bu yılı kapatmak için diye. Bu yaklaşık 15 gün hafta için yasak demek
    Cevapla
  • Rahmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Demekki 2 haftada da bitmeyecek bir iki yıl da sürebilir. Devletimiz doğrusunu bilir. Mesela ben masterlı denetçiyim işim kadarını bilebilirim. Her konudan anlarım dersem büyük yalancı olurum.
    Cevapla
  • yorumsuz 4 yıl önce Şikayet Et
    onceden bilgi iyidir. topu topu 2 gün.
    Cevapla
  • ZEYNEP 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkanımiz sokağa çıkma yasağını erken söyledi. siz cuma günü kuyrukları görün bunun erken veya geç söylenmesiyle alakası yok millet yaklaşık bir aydır her an yasak gelecekmiş gibi marketlere pazar lara akın ettiler o zamanda korona virüs vakaları vardı ..birde pazar yerleri kapatılmalı seyyar satıcılar sebze meyve satmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek