İstanbul’un en az riskli ilçesi Tuzla’da ‘vefa grubu’ gönül köprüsü olmaya devam ediyor

Küresel Salgın Haline Gelen Koronavirüsle (Covıd-19) Mücadelede Tüm Türkiye’ye ‘Evde Kal’ Çağrıları Yapılıyor. Tuzla’da Riskleri En Aza İndirmek Adına Önlemler Hız Kesmeden Devam Ediyor.

İstanbul’un en az riskli ilçesi Tuzla’da ‘vefa grubu’ gönül köprüsü olmaya devam ediyor
İstanbul’un en az riskli ilçesi Tuzla’da ‘vefa grubu’ gönül köprüsü olmaya devam ediyor
GİRİŞ 15.04.2020 00:45 GÜNCELLEME 15.04.2020 00:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tuzla Kaymakamlığı Öncülüğünde Kurulan VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU” (Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi, Tuzla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türk Kızılay Tuzla Şubesi, Tuzla Emniyet Müdürlüğü, Tuzla İlçe Sağlık Müdürlüğü, Tuzla Müftülüğü, Tuzla Milli Eğitim Müdürlüğü, Tuzla Halk Eğitim Merkezi ve Diğer Kurumlarla) Gönül Köprüsü Olmaya Devam Ediyor.

Özellikle 155 veya 156 Numaralı Hatlara Gelen Çağrı Talepleri Tuzla Kaymakamlığımızın İletişim Programı Adı Altında Sistemimize Düşmektedir. Biz de Gelen İhbarları Sahadaki Ekiplerimize Yönlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın Genel Olarak Talepleri Arasında İlaç Alımı, Temel Market İhtiyaçları, Maaş Çekimi, Maske, Kolonya, Dezanfektan, Hijyen Kiti ve Gıda Ön Plana Çıkıyor. Telefonla Sahadaki Ekiplere Gelen İhbarları Gönderiyoruz, Onlar da Evlere Gidiyorlar. Tuzla Kaymakamlığımız, Tuzla Belediyemizi, Tuzla Emniyet Ekipleri de Bize Destek Veriyor. Kızılay Tuzla Şubesi İle Vatandaşlarımızın İhtiyacını Karşılamaktayız. Tuzla Vefa Grubumuz Kısacası Devlet İle Vatandaş Arasında Köprü Görevi Görmektedir. Gönüllülerimizde Hızlı Bir Şekilde Yardımcı Olarak Gönüllere Dokunuyor.

KIZILAY BAŞKANI SEBAHATTİN DEMİRCİ BU HİLAL #SeninleVar

Sebahattin Demirci Sosyal Medya Hesaplarından Yaptığı Açıklamada Türk kızılay Tuzla Şubesi Olarak Vefa Sosyal Destek Grubu Bünyesinde Bu Güne Kadar 750 Haneye Vatandaşlarımızın İhtiyacı Olan; Hijyen Seti, Temizlik Malzemeleri, Maske, Kolonya ve Gıda Kolisi Ulaştırdık. Yine Tuzla'da ve Ülkemizin Farklı Bölgelerindeki Kamu Kuruluşlarımız, Hastanelerimiz, KYK Yurtları ve STK'larımıza da Hijyen Setleri, Temizlik Malzemeleri, Maskeler, Kolonyalar ve Gıda Kolileri Teslim Edildi İfadelerini Kullandı.

Kızılay Tuzla Şube Bakanı Demirci; Devletin Şefkat Elinin Vatandaşa Uzatıldığı Önemli Bir Birim Olarak Ellerinden Geleni Yapmak İçin Yoğun Çaba Sarf Ettiklerini İfade Ederek Şöyle Devam Etti Sözlerine, Tuzla Kaymakamlığı Öncülüğünde Kurulan VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU” (Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi, Tuzla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türk Kızılay Tuzla Şubesi, Tuzla Emniyet Müdürlüğü, Tuzla İlçe Sağlık Müdürlüğü, Tuzla Müftülüğü, Tuzla Milli Eğitim Müdürlüğü, Tuzla Halk Eğitim Merkezi ve Diğer Kurumlarla) Tüm Kurumlarımızla Birlikte Tuzla’da Gönül Köprüsü Olmaya Devam Ediyoruz Bu Süreçte Katkı Sunan Tüm VEFA GRUBU Gönüllü Üyelerine Teşekkür Ediyorum Dedi.

EĞİTİM KENTİ TUZLA’DA İDARECİLER VE ÖĞRETMENLER DE VEFA GRUBUNDA VATANDAŞLARA HİZMET EDİYOR

Eğitim Kenti Tuzla’da Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi, Türk Kızılay Tuzla Şubesi Gibi İdareci ve Öğretmenlerimizde Vefa Sosyal Destek Grubu'na Gönüllü Olarak Katılıp Mahallelinin İhtiyaçlarını Gideriyorlar.

Koronavirüs (Covid-19) Salgını Kapsamında Kurulan Vefa Sosyal Destek Grupları, Vatandaşların İhtiyaçlarını Karşılamaya Devam Ediyor. Aralarında Tuzla Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu ve Şube Müdürleri İle Maske Üreten Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır ve Müdür Yardımcıları İle Kurum Öğretmenlerinin de Bulunduğu Eğitimciler Hem Görevlerine Devam Ediyor, Hem de Gönüllü Olarak Çalışarak Mahallede Bulunan 65 Yaş Üstü Vatandaşların İhtiyaçlarını Karşılıyorlar. Kurulan Vefa Destek Guruplarına Katılan Eğitimciler İse Yaşanılan Zor Günlerde Tuzlalı Vatandaşların Yanlarında Olduklarını ve Ellerinden Geleni Yapacaklarını İfade Etti.

YORUMLAR 2
  • Fuat 3 yıl önce Şikayet Et
    Askerlerin yogun oturdugu bolge,belediye ve sivil toplum kuruluslarini dogru yonde baskisindan kaynaklaniyor bence.
    Cevapla
  • Volkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu virüsün deniz olan yasa nem oranı yada rakım düşük olan yerlerde daha az bulaştığını düşünüyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den çok sert yanıt: Senin 'DEM'leneceğin belliydi! Açık açık uyardı
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'