Polis görünce şaşkına döndü! Kortej eşliğinde götürüldü

İstanbul Sultanbeyli'de sokağa çıkma yasağı ile ilgili denetim yapan polis, bir vatandaşı kontrol noktasında durdurdu. Ekipler, şahsın TC kimlik numarasını sistemde sorgulatarak koronavirüs hastası olduğunu tespit etti. Aracından indirilmeyen vatandaş, polis korteji eşliğinde geniş güvenlik önlemleri ile hastaneye götürüldü.

Polis görünce şaşkına döndü! Kortej eşliğinde götürüldü
Polis görünce şaşkına döndü! Kortej eşliğinde götürüldü
GİRİŞ 18.04.2020 18:35 GÜNCELLEME 18.04.2020 18:35
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Koronavirüs önlemleri çerçevesinde uygulanan sokağa çıkma yasağı kapsamında denetim yapan ekipler, İstanbul Sultanbeyli'de Covid-19 tanısı konulan bir kişiyi durdurdu. Şahsın, sistem üzerinden TC kimlik numarası ile sorgulanmasında koronavirüs olduğunu öğrenen ekipler, vatandaşı geniş güvenlik önlemleri alarak hastaneye götürdü.

 

 

SİSTEMDE KORONA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Hafta sonu için 31 ilde ilan edilen sokağa çıkma yasağı sebebiyle, polis ekipleri kontrol noktalarında denetimlerine devam ediyor. Kurallara uymayan vatandaşlara, kısıtlamadan muaf değillerse para cezası uygulanıyor. Sultanbeyli'de denetim yapan polis, bir aracı durdurarak vatandaşın TC kimlik numarası üzerinden sorgulama gerçekleştirdi. Sistemde koronavirüs hastası olduğu görülen vatandaş, aracından indirilmeden sağlık ekiplerine haber verildi.

 

 

SAĞLIK EKİBİ YETİŞEMEYİNCE POLİS KORTEJİ YAPILDI

Sağlık ekiplerinin yoğunluk sebebiyle olay yerine yetişememesi üzerine, aracı içerisinde bekletilen korona hastası adam, polis korteji ile hastaneye götürüldü. Ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri içerisinde hareket ettiği görüldü.

YORUMLAR 104
  • meto 4 yıl önce Şikayet Et
    Karaktersiz Kanı bozuk
    Cevapla
  • Bahri 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah polislerimizede yardim etsin ve korusun birebir muhatap oluyorlar hasta ile.
    Cevapla
  • AliG 4 yıl önce Şikayet Et
    böyle insanlara öyle büyük ceza verilmeli ki başkalarına da ibret olsun. ne demek dışarıda gezmek ya. hasta olmayana 3 bin ceza yazıyorsanız hasta olana 30 bin yazın akıllansın.
    Cevapla
  • s.kutun 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam katilin ötesinde katil tek kişilik hucreye atin tek başına orda başını yesiñ
    Cevapla
  • martli 4 yıl önce Şikayet Et
    eyi bir meydan dayağını haketmiş. böyle durumlarda ben dayaktan yanayım. para cezasi hapis cezası tesir etmiyor. ille cani yanacak ki akıllana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!