Bir aylık Muhammed bebek koronavirüsü yendi

Batman'da bir ay önce dünya gelen Muhammed bebek, koronavirüsü yenerek hastanede sağlık çalışanlarının alkışlarıyla taburcu oldu.

GİRİŞ 19.04.2020 17:23 GÜNCELLEME 19.04.2020 17:31
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Batman'da 1 ay önce dünyaya gelen Muhammed bebek, 2 hafta önce yüksek ateş rahatsızlığı nedeniyle ailesi tarafından hastaneye götürüldü. Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde Muhammed'e yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Hastanede 14 gün süreyle tedaviye alınan Muhammed, koronavirüsü yendi. Tedavi gördüğü hastanede Muhammed, sağlık çalışanlarının alkışlarıyla taburcu oldu.

 

 

Muhammedi'n taburcu olmasına ilişkin hastane başhekimi Dr. Halit Demir, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Hastanemizde Covid-19 pozitif tanıtısı alıp şifa ile taburcu olan yeniden doğan bebeğimize geçmiş olsun diyoruz. Bakımı üstlenen çalışma arkadaşlarıma gayretlerinden ötürü hastane yönetimi olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

Öte yandan, Muhammed'in ailesine yapılan koronavirüs testlerinin negatif çıktığı öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 11
  • Ömer Havvar 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim bu çocuk nasıl yendi diyenlere eyimisin gardaş siz gafayı mi üşüttünüz . Birde nasıl yendigini sizlere anlatsın da siz yenersiniz belki. Dunya ya da ve diger insanlara yardm etmis olursunuz belki. Kendinize gelin biraz ya sebebide musebebide yaratan ALLAHTIR. ...
    Cevapla
  • Tolga 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım ailesinde virüs yoksa bu bebek nereden kaptı bu hastalığı bu viruste bir gariplik var anlayamadım gitti bende ocak ayında titreme oldu sonra grip gibi birgün sonra oksurugum 3 ay surdu
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Normalde ateşim çıktığında hasta olurum ve halsiz olurum ama bu sefer ateşim çıktı ve hiç halsizlik yok. 3 gün boyunca ateşim vardı ve normaldim. Eşim de benle aynı şekilde ama o halsizdi. 3 gün sonra ateşim indi ve yine halsiz değildim eşimde aynı şekilde geçti gitti. Bendeki bu durum ülkemizde koronavirüsten ilk ölümleri olduğu zamanlardı.
    Cevapla
  • eren 4 yıl önce Şikayet Et
    birçok kişi benzer semtopları yaşadı 10 gün hiç geçmeyen sanki ciğerim çıkacaj gibi öksürdüm 15 gün sonra da şimdiye kadar 1 kere bile grip olup ta yatmama rağmen 3 gün ateş titreme bu hastalık türkiye ço k önce geldi influzende olabilir tabi.
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    hdpkk lı bir milletvekili müsveddesi vardı elinle megafonla dolaşıp halkı tahrik etmeye çalışan... bu Muhammed bebek ona inşallah ilham verir ve bu milletin ayrısının gayrısının olmadığını hepimizin eşit vatandaşlar olarak yaşadığımızı anlamasını sağlar...
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    eçecek suyu varmış Allah sağlıklı uzun ömür versin
    Cevapla
  • Doğru 4 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen koronoyı yendi gibi tabirleri kullanmayalim. Allah şifa verdi. Rahmet etti desenize. Nasıl olurda insan kendinden trilyon defa küçük bir mikroba yeniliyo onun karşısında çaresiz ve aciz kalıyor. Sonrada yeniyor. Sen neyi yeniyorsun daha ne olduğunu bilmediğin bir şeyi nasıl yenebilirsin. Bütün biliminizin bütün gelişmişliğinizin bütün medeniyetinizin aciz kaldığı noktada neyin kafasindasiniz. Haddinizi bileceksiniz bilmezseniz Allah gözle görünmeyen bir askeriyle sizi böyle hizaya getirir
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    antikoru yaratan kim. bir perdeyi görüp ardındaki perdeyi gormemek bu olsa gerek! Tüm sebepleri yaratan Allah tır. Onlara o tesiri veren de, yapan da, yaptiran da O dur. Antikoru sen isteyerek mi uretiyorsun, öyleyse herkes uretsin de yensin bu hastalığı! Şafi isminin tecellisi ile insan şifayı bulur. Allah dilemezse kolunu bile kaldıramazsın. nitekim ruh çıkınca öyle olacak. bedenki antikorlar yensin bakalim ölüme sebep olan hastalığı. hatta vücut fonksiyonlari bitkisel hayat ile ayni şekilde işleyişe devam ederken, ruh da insanin icindeyken tepki vermeden neden yatıyorsun?Kalksana! Gücü veren kim?
    Cevapla
  • Omer 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsan yenmiyor zaten, insandaki antikorlar yeniyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi