Aile Hekimi koronavirüsten hayatını kaybetti

Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Yavuz Kalaycı Kovid-19 nedeniyle vefat etti.

Aile Hekimi koronavirüsten hayatını kaybetti
Aile Hekimi koronavirüsten hayatını kaybetti
GİRİŞ 19.04.2020 22:15 GÜNCELLEME 19.04.2020 22:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul Sağlık Müdürlüğü Twitter hesabından yapılan paylaşımda, şunlar kaydedildi:

 

 

"Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerimizden Dr. Yavuz Kalaycı Kovid-19 nedeni ile vefat etmiştir. Merhum Dr. Yavuz Kalaycı'ya ve hayatını kaybeden tüm sağlık personelimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve sağlık camiamıza başsağlığı dileriz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Sağlıkçı. 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah bizi insan olarak yaratmıştır akıl vermiş zeka vermiş ama şunu anlamış değilim devletimizin bilim insanları boğazını yırtıyor lütfen bu virüsten dolayı dışarı çıkmayın dedikçe ne hikmet daha fazla dışarıya çıkmaya çalışıyorlar bakınız gencecik bir Aile hekimimiz bu virüsten dolayı yaşamını kaybeden bu hekimimizin sorumlusu kim yine biz insanlarız yazık genç yaşta Doktorumuz kara toprağa teslim oldu lütfen kuralara uyalım kıymetli hekimimize Allahtan rahmet Ailesine Allahtan sabırlar dilerim mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • cinali 4 yıl önce Şikayet Et
    sağlık bakanlığı koruyucu ekipmanları gaziantep deki aile sağlığı merkezlerine 1 nisanda yani ilk korona virüs vakasının görülmesinden tam 30 gün sonra gönderdi,ha bunuda gönderirken sadece doktora gönderdi, yanında çalışan hemşiresine göndermedi. çünkü hemşireler doğuştan bağışıklıga sahip olduğu için olsa gerek
    Cevapla
  • garip 4 yıl önce Şikayet Et
    Malzemeleri Van'da da geç ve eksik göndermişlerdi. Asmde toplam 15 personel çalışıyor. Her birimizin iki eli olduğunu düşünemeyip 1 kutu eldiven göndermişlerdi. Sağlık bakanı malzeme eksiğimiz yok, sorun olursa direkt bana ulaşın deyince ne hikmetse ertesi gün her birime yeterli sayıda malzeme gönderildi. Yerel yönetimlerin yanlış tutumlarıyla ilgili bir durum malesef. Bakanlığın haberi olsa mutlaka müdahale edilir.
    Cevapla
  • TURGUT ÖZTAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Salih 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı