Başkan Erdoğan'dan COVID-19 ile mücadelede birlik çağrısı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgının üstesinden 83 milyon hep birlikte hareket ederek gelinebileceğini kaydetti.

Başkan Erdoğan'dan COVID-19 ile mücadelede birlik çağrısı
Başkan Erdoğan'dan COVID-19 ile mücadelede birlik çağrısı
GİRİŞ 20.04.2020 22:47 GÜNCELLEME 20.04.2020 22:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Unutmayınız, bu salgının üstesinden ancak 83 milyon hep birlikte hareket edersek gelebiliriz. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sarıldığımız ölçüde geleceğimize güvenle bakabiliriz" ifadelerini kullandı.

 

 

Erdoğan iletisinde, Türkiye'nin COVID-19 mücadelesini 4 ana başlık etrafında hayata geçirdiğine dikkati çekerek, yapılan çalışmaların bilgisinin yer aldığı görsele yer verdi.

YORUMLAR 3
  • bilal 4 yıl önce Şikayet Et
    korona virüsünden sonra inşaallah 100 yıldan beridir milletimizin değerlerini kemiren virüs-i illet chp den kurtulmak lazım. Bu fitne ocağı bertaraf edilmeliki millet benliğine özüne dönsün. 83 milyon birlikte hareket edip bu virüsüde ortadan kaldırmak gerek.
    Cevapla
  • Bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    83 milyonun çogu yardım yapmalı son 4 senede ekonomi bitti yardımlaşalımki ülke tekrar ayaga kalksın
    Cevapla
  • asmame 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Reisim Allah yardimciniz olsun .Sizin gibi bir devlet baskani bu zamanda görülmez artik ama halkiniz in bir kismi sizin kiymetinizi bilmiyor.Bie şeyin kiymetini bilmiyor ancak elden gittigi zaman anliyacak Allah ömrünüze ömür katsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…