Bakan Koca paylaştı: Ülkemle gurur duyuyorum

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şehir hastanelerinin fotoğraflarını paylaşıp, 'Ülkemle gurur duyuyorum' dedi.

Bakan Koca paylaştı: Ülkemle gurur duyuyorum
Bakan Koca paylaştı: Ülkemle gurur duyuyorum
GİRİŞ 26.04.2020 02:32 GÜNCELLEME 26.04.2020 04:35
Bu Habere 233 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, Okmeydanı, Ankara, Kayseri ve Başakşehir Şehir Hastanesi'nin fotoğraflarını paylaşıp, "Yakın yıllarda hiçbir ülke sağlığa bu kadar dikkat etmedi. Ülkemle gurur duyuyorum" dedi.

 

 

YORUMLAR 233
  • Selami NALLAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Akıl var vatan sevgisi var iman var cesaret var, sorun yok! Iktidarda REIS ve kahraman yoldaşları varken biiznillah endişe yok!
    Cevapla
  • deli..dolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakan amca ilk önce sizin ve sağlık personeli polis ile Askerlerimiz ve diğer zor kötü dönemde halkımıza hizmet etmek için görevinin basimdaki diğer kamu görevlilerine Candan Yürekten Teşekkürler sonra asıl konuya gelince hizmet dediğin chp gibi yapacaksın Izmir chp belediyesi Eşek heykeli yaptı oda yetmedi adeta KADINLARI hakaret edercesine afedersiniz başı gömülü gıçı havada heykel yaptı ve bunu da sanat adı altında alkışladılar işte Sayın Bakan amca hizmet dediğin böyle olur Kadın hakları savunan sendikalar örgütler chp hdp kötü parti isrsilli fox tv halt tv zumhuriyet birgün gündem sol chp medyasından tek ses eleştiri gelmedi eeee demekki ŞİZOFREN Hastalığı böyle 1 şey....,,,,,
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis bütün bunların mütebbisi sensin. Ya kulıcdaroglu başımızda olsaydı savaş ayda rahmetli oldu haber yapanda olmazdı halimiz ne olurdu. Allah bilir
    Cevapla
  • Yaşar Ümit Önal 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz de sizler ile...Devlet büyüklerim...Ellerinizden öper,hayr dua ederim ...
    Cevapla
  • Necati 4 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir Şehir Hastanesi yerine Fahrettin Koca Şehir Hastanesi olmalı. Çok yakışır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"