İsveç'in tedavi etmediği Leyla'nın ailesi artık emin ellerde

İsveç'te koronavirüs teşhisi konan ve tedavi edilmeyen 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken'i taşıyan ambulans uçak Ankara'da. Emrullah Gülüşken ve üç çocuğu, Ankara Şehir Hastanesine getirildi.

GİRİŞ 26.04.2020 16:27 GÜNCELLEME 26.04.2020 17:55
Bu Habere 294 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, sosyal medya hesabı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İsveç'in Malmö kentinde yeni tip koronavirüs testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyerek eve gönderilen 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken'in 4 çocuğuyla Türkiye'ye getirilmesi için gönderilen ambulans uçağın İsveç'ten Türkiye'ye hareket ettiğini bildirdi.

 

 

BAKAN KOCA: BİR KIZ EVLAT...

Gülüşken'in ambulans uçağa bindirilme fotoğrafını da paylaşan Bakan Koca, "Bir kız evlat, COVID-19 hastası babası için hiçbirimizin unutamayacağı bir şey yaptı. Ülkemiz harekete geçti. Ambulans uçağımız sabah İsveç'ten hastamızı aldı. Birazdan Ankara'da olacak. Sevgili Leyla, biz 25 bin hastamızı iyileştirdik. İnşallah Emrullah Bey de iyileşecek." ifadelerine yer verdi.

 

 

GÜLÜŞKEN'İ TAŞIYAN UÇAK ANKARA'YA İNİŞ YAPTI

Gülüşken'i taşıyan ambulans uçak saat 13.40 civarında Ankara'ya iniş yaptı. Emrullah Gülüşken ve üç çocuğu daha sonra Ankara Şehir Hastanesine getirildi.

FAHRETTİN ALTUN'DAN MESAJ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Sevgili Leyla... Asıl biz sana ve ailene teşekkür ederiz. Türkiye'ye, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a ve onun kararlılığıyla, onun liderliğinde inşa edilen güçlü sağlık sistemimize güvendiğiniz için. Babanız Emrullah Bey emin ellerde. En kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle." sözleriyle bir paylaşımda bulundu.

 

 

YORUMLAR 294
  • almanyadan 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim eşsiz devletim! Benim Eşsiz Baskanim, milletim! hamdolsun Rabbime
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah reis ve ekibinden razı olsun. Şu tabloyu izlerken acayip duygulandım. Bu gurur tablosu için Cumhurbaşkanımız ve ekibine sonsuz teşekkürler.
    Cevapla
  • Kılıç 4 yıl önce Şikayet Et
    Nedense aklıma Cennet Mekan Sultan Abdulhamit Han'ın sözleri geliyor. ''Getirdiğim suyu kana kana içip, Boğazları kuruyana kadar bana küfür edecekler''
    Cevapla
  • Kayı Boyu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne Avrupası kardeşim al sana yurt dışı Türklerin hali. Son 2 günde yurt dışında 16 Türk vefat etmiş. Yani günde 8 kişi demek. Yaklaşık 5 milyon Türk var yurt dışında. Türkiye nüfusuna oranlarsak 132 vefat demektir ki bu Türkiyede vefat eden sayısından çok fazla. Bu gün Türkiye vefat sayısı 99 kişiydi. Demekki çok göklere çıkardıkları Avrupadaki Türkler pekte sağlık güvencesine sahip değiller. Üstelik Avrupadaki türkler genelde orta yaş ve altı. Yaşlı ve emekliler Türkiyeye geliyor.
    Cevapla
  • Gurbetçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanya da yaşıyorum. Almanya da sağlık sigortası iki sınıfa ayrılık durumda, biri zenginler için işliyor, diğeri bunun dışında kalanlar için. Yani sözde insan haklarından bahseden Almanya paran varsa gerçek tüm haklardan yararlandırıyor bu yoksa Allah yardım etsin demeye getiriyor. Türkiye ise dünyanın en zengin ülkesi değil, ama buna rağmen daha şefkatli daha adil.
    Cevapla
  • Nevim 4 yıl önce Şikayet Et
    Isvec devletine vergi oduyorlar. Isvec sigortasina para oduyorlar. Turkiye Isvec Hukumetini, Saglik Bakanini uyarmasi gerekiyordu. Simdi tamda bizim yasadigimiz yere bir Viruslu vatandasi daha getirdiler. Umarim Isvec Sigortasindan butun bu masraflari alirlar. Yoksa birde Isvec devleti bunu aliskanlik haline getirir.
    Cevapla
  • Muttaki 4 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan bir yorum olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu