Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a bir destek de Diyanet-Sen'den

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Ramazan ayının ilk Cuma hutbesinde eşcinselliğe yönelik sözleri sebebiyle İHD Ankara şubesinin suç duyurusunda bulunmasını kınadı.

GİRİŞ 26.04.2020 21:35 GÜNCELLEME 26.04.2020 21:37

Bayraktutar yaptığı açıklamada “Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Cuma hutbesinde İslam’ın en temel yasaklarından birisi olan zina ve eşcinselliğin Kur’anda lanetlendiğini söylemesinden dolayı sözde İnsan Hakları Derneği tarafından suç duyurusunda bulunulmasını kınıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 28
  • z.y. 6 yıl önce Şikayet Et
    bu dernekler kapatilsin.bu neyin özgürlüğü müs.biz inanalar eger buna da ses cikartamaz isek gelecek olan felaket ile iyilerde sustugu icin helak olacaktır .rabbim bu sapkinlarin butun fitnelerini bozduracak guc devletin elindedir.devlet geregini yapsin.HALK HER ZAMAN ARKASINDADIR.
    Cevapla
  • meryem 6 yıl önce Şikayet Et
    ne yapacaktı işi bu doģruyu yalnışı anlatmak şimdiye kadar susulduğu için bu kadar terbiyesizleştiler. iyi doğru yapmış ne yani lut kavmi gibimi olalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hitler'in silahı dünyanın bir ucundan çıktı: 3 bin dolara satıyorlar!
İstanbul'da selde hayatını kaybedenlerin sayısı arttı!