Bayrampaşa sebze halinde metrelerce araç kuyruğu

31 ilde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının kalkmasıyla birlikte Bayrampaşa sebze ve meyve halinde uzun araç kuyrukları oluştu. Çeşitli yerlerden gelen esnaf ve vatandaşlar, hal girişinde uzun saatler beklemek zorunda kaldı

GİRİŞ 27.04.2020 07:31 GÜNCELLEME 27.04.2020 08:53
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Koronavirüs önlemleri kapsamında ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağı gece yarısı itibariyle son buldu. Yasağın kalkmasıyla birlikte İstanbul Bayrampaşa'da bulunan sebze ve meyve halinin girişinde uzun araç kuyrukları oluştu.

 

 

Sebze ve meyve haline gelenlerin oluşturduğu uzun kuyruk bölgedeki trafiği de olumsuz etkiledi. DHA'nın haberine göre; çeşitli yerlerden gelen esnaf ve vatandaşlar, hal girişinde beklemek zorunda kaldı. Oluşan kuyruk havadan görüntülendi. 

ATAŞEHİR SEBZE HALİNDE DE BENZER GÖRÜNTÜLER

 

 

Sokağa çıkma yasağının kalkmasıyla birlikte Ataşehir sebze ve meyve halinde yoğunluk yaşanırken trafik polisleri yolu açmak zaman zaman uyarı da bulundu. 

 

YORUMLAR 62
  • canan 3 yıl önce Şikayet Et
    can boğazdan gelir.
    Cevapla
  • baba 3 yıl önce Şikayet Et
    cuma cumartesi pazar tatil olur bence bu hafta
    Cevapla
  • huseyinl 3 yıl önce Şikayet Et
    Evinde birkaç gün yavan şeyler ye nolcak, masanı donatmayıver, sade ve müstakil geçinmeyi öğren, sofranda bir tas çorba bir ekmek olsun yetmez mi? ne güzel ramazan ayında bunun kıymetini daha iyi anlamak gerekirken şuursuzca davranmaktan vazgeçmeyecek bunlar. Allah esirgesin ta ki dönülmez bir yola girene kadar.
    Cevapla
  • huseyinl 3 yıl önce Şikayet Et
    4 günlük kısıtlamada böyle olduysak, bu virüs daha da artarsa ne olacak. Herkes mahallesindeki marketten bulabiliyor herşeyi, açgözlülük ve düşüncesizlikte sınır tanımıyoruz. Zorla kendine virüs bulaştırma yarışında adeta millet.
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Gıda ve marketler açık kalsın. Yığılma olmaz. Neden marketlerin çalışma saatleri kısıtlanıyor? Sağlıkla oyun olmaz.
    Cevapla
  • Seçkin 3 yıl önce Şikayet Et
    yazan marketci :) galiba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!