Bir vatandaşımız için daha bu kez Rusya'ya uçak kaldırdık!

Sağlık Bakanlığı tarafından Rusya'ya gönderilen ambulans uçak, Rusya'da bir hastanede akciğerlerinde hava birikmesi sonucu tedavi altında bulunan 24 yaşındaki Haluk Hasan Seyithanoğlu'nu Türkiye'ye getirmek için Moskova Havalimanı'ndan kalkış yaptı.

GİRİŞ 27.04.2020 22:32 GÜNCELLEME 27.04.2020 22:32
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Koronavirüs nedeniyle uçuşların durdurulmasının ardından Rusya'nın başkenti Moskova'da kalan 24 yaşındaki Haluk Hasan Seyithanoğlu aniden rahatsızlandı. Rusya'da bir hastanede tedavi altına alınan Seyithanoğlu'nun akciğerlerinde hava biriktiği anlaşıldı.

Bir süredir hastanede tedavi altında bulunan Haluk Hasan Seyithanoğlu, Sağlık Bakanlığı ile irtibata geçerek buradan alınıp tedavisinin Türkiye'de devam edilmesi talebinde bulunmuş, Sağlık Bakanlığı tarafından talebi olumlu karşılayarak 24 yaşındaki Türk vatandaşı için Moskova'ya ambulans uçak göndermişti.

Uçak TSİ ile 18.45 sıralarında Moskava Havalimanı'na iniş yaptı. Ambulansla aprona getirilen 24 yaşındaki Türk daha sonra uçakta bulunan doktorlar tarafından uçağa bindirildi. Moskova Havalimanı'ndan kalkan ambulans uçağın saat 22.00'da Atatürk Havalimanı'nda olması bekleniyor. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 15
  • ali Aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Ay yildizimiz ne kadar küçülürse,türkiyemizin ne denli güçlendiginin bir göstergesidir,hemşiremizin kolundaki ay yildizdan ilham aldigimdan yazdim!
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendini muhalefet sanan zavallılardan ses yok,
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah devletimize milletimize
    Cevapla
  • keleş 34 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın cumhur başkanım saygılar sunarım bizim gururumuzsun herzaman yanindayiz ve devam edeceği yanlız senden bir ricam var şu ABD ye yapacağınız sağlık malzemesini bir gözden geciriniz lütfen bu ABD dennen devlet daha dün binlerce TIR silah pkk ya yoladı ve binlerce asker ve polisimizi sehit ettirdiler lütfen bu dileğimizi gözden gecirin saygılar
    Cevapla
  • Serdengeçti 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet gücünü gösteriyor, birileri bundan gocunuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor