Nedim Şener yazdı: Üzgünüm Leyla burası Türkiye

İsveç'ten Türkiye'ye getirilen koronavirüs hastasının kızı Leyla gündeme otururken CHP'li bazı vekiller ve yandaşçıları çirkin bir algı operasyonuna kalkıştı. Hürriyet Yazarı Nedim Şener, konuyla ilgili köşe yazısında önemli detaylara değindi.

Nedim Şener yazdı: Üzgünüm Leyla burası Türkiye
Nedim Şener yazdı: Üzgünüm Leyla burası Türkiye
GİRİŞ 29.04.2020 15:07 GÜNCELLEME 29.04.2020 15:07
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İşte Nedim Şener'in o yazısı:

ÜZGÜNÜM LEYLA BURASI TÜRKİYE

Leyla isminde İsveç’te ailesiyle yaşayan bir genç kız, koronavirüs teşhisi konmuş kalp hastası babasını kurtarmak için sosyal medyadan Türkiye’ye seslendi. Hastaneye giden babası, virüs akciğere inmeden tedaviye alınamayacağı söylenip astım hastası çocuklarına bulaştıracağı düşünülmeden ve ilaç verilmeden evine gönderilmiş.

Türkiye’den Sağlık Bakanı çağrıya kulak vererek uçak gönderip baba ve üç çocuğunu Türkiye’ye getirtti. Bu arada dün de Rusya’dan akciğerlerinde bir başka rahatsızlığı olan üniversite öğrencisi Türkiye’ye getirildi. Neyse, dönelim Leyla ve ailesine... Baba Emrah Gülüşken’in Türkiye’ye getirilmesi birilerini hayli rahatsız etti. Salgının Türkiye’de görülmesinden itibaren, ölü sayısının bir türlü onların istediği kadar yüksek çıkmamasından rahatsız olanlar bu kez Leyla’yı, babasını, ailesini dillerine doladılar. Baba AKP’liymiş, milyonermiş. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kendisi gibi Konya Kulu’dan olduğu için uçak göndermiş!

BATMANLIYI KONYALI YAPTILAR

Aile feryat figan nüfus bilgilerini paylaşıp Batmanlı olduğunu anlatmaya çalışıyor, dinleyen yok. Tartışma öyle bir noktaya geldi ki aile üyeleri terör örgütü PKK’nın mağduru olduğunu, otobüslerinin yakıldığını, öğretmen olan kuzenlerinin 1998 yılında Gercüş’te şehit edildiğini anlatmak zorunda kaldı. Kardeşi Rıdvan Gülüşken, “Kendisi ve ailemiz bu vatanın öz evlatlarıyız, bu devlet için can verdik, vermeye da hazırız, Ne mutlu Türküm diyene” yazmak zorunda kaldı. Leyla da vatansever bir insan olduğunu anlatan bir mesajdan sonra, 2017 yılında Facebook hesabından yazdığı, “Yükseldikçe yükselen ey Türk bayrağı. Bizde ne yiğitler vardır ki canını yere serecek sen olduğun yerden düşme diye. Sevgiyi, aşkı bana sormayın çünkü aşkım bayrağım sevgim de vatanımdır” paylaşımına yer verdi. Ve bir genç kız “Yeter artık linç etmeyin” diye yalvarıyor adeta. Başka kılıklara giren FETÖ’cüsünü, PKK’lısını anladık da sosyal medyada “siyaset uğruna” lince ortak olanlar, size ne demeli... Onlara değil ama genç kızımıza söyleyebileceğim tek şey: Üzgünüm Leyla, mesele sen değilsin, mesele siyaset. Burası Türkiye...

YORUMLAR 14
  • Beri bak 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları tez elden kanına bi baktırsın. Ey ülkesinin dünü ile bugünü arasındaki farkı göremeyen ayyaşları. Ey ülkesinin uzaydan gelmiş turistleri. Ey CHP yalanları ile beslenenler. Yazara bari sataşmayın. Yazarımızı bilen biliyor, bilmeyenler biraz araştırsın. Şunu iyi bilin ki bunca nanköre, bunca haine rağmen ülkemizin gelişmiş çağdaş ülke olacağına inanan milyonlar var. Elhamdülillah.
    Cevapla
  • Elazigli 3 yıl önce Şikayet Et
    Yakinda bizi ve Erdoganida uzayli yapacaklar
    Cevapla
  • ALPASLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Burası Türkiye, doğru ama Atatürk'ün partisi teröristlerin eline geçmiş, vatan hainleri susturulamıyor. Bunlara kim dur diyecek. Atatürk zırhını giymiş öz vatanının kalbine acımasızca bıçak saplıyor. İşimiz zor dostlar Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık.. Bu ülkeyi beğenmeyen bu ülke vatandaşı olmak istemeyen bu ülkeyi terk etsin.. Düşünsenize.. ALLAH C.C nun Ayetini okumaya bile dayanamıyorlar. Defolup gidin bu ülkeden beğendiğiniz ülkelere..
    Cevapla
  • ali yazıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Alçaklık yaparlarken bile seviyesizleşip çukurlaşıyorlar Edep Yahu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular
CHP yandaşının ‘anket’ yalanı elinde patladı! Anket şirketinden Saymaz’a cevap gecikmedi!