Mehmet Acet yazdı: Onlar da şov muydu?

isveç'ten tedavi için Türkiye'ye getirilen Leyla'nın ailesiyle ilgili CHP Milletvekili Engin Özkoç ve İP Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz'ın aşağalayıcı ve itibarsızlaştırma amacı taşıyan skandal sözlerine Haber7.com Yazarı Mehmet Acet, aynı uçakla taşınan CHP'li vekilleri hatırlatarak köşe yazısında tepki gösterdi.

Mehmet Acet yazdı: Onlar da şov muydu?
Mehmet Acet yazdı: Onlar da şov muydu?
GİRİŞ 30.04.2020 10:36 GÜNCELLEME 30.04.2020 14:17
Bu Habere 137 Yorum Yapılmış

Mehmet Acet'in CHP ve İP'li vekillerin skandal algı operasyonunu çürüten ve geçmişte yaşananlardan yola çıkarak bugünkü amaçlarını ortaya çıkaran yazısı dikkat çekti.

 

İşte o köşe yazısı:

İyi Parti’nin Merkez Bankası Başkanlığı yapmış Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz şöyle bir tweet attı:

 

“İsveç’ten Türk vatandaşımızı ambülans uçakla Türkiye’ye getirdik… Adam çifte vatandaş çıktı, Bakanın köylüsü çıktı, milyoner çıktı, parti üyesi çıktı. Covit 19 hastası da çıkmadı kardiyoloji servisinde yatıyor. Beceriksizce çekilmiş bir Türk filmi izledik film bitti.” (Tweetteki imla hataları tweet sahibine ait)

CHP’nin Meclis Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise yine sosyal medyadan şunları yazdı:

“İsveç’ten hasta getirme olayı da yalan-kurgu çıktı…

Reis değil Pinokyo”

İki muhalefet partisinin yetkili konumlarda pozisyonu olan iki isminin yazdıkları oluyor bunlar.

Ne diyeceğiz şimdi?

Şu zamanda az görülen bir iyilik türünü etkisizleştirmek için gösterilen vicdansızca bir çaba diyelim biz buna.

Daha önce Merkez Bankası Başkanlığı yapmışlığı da olan Durmuş Yımaz’ın yazdıklarını okuyunca, sakin, kendi halinde, mazbut görünen bir adamın nasıl da vicdansız bir canavara dönüşebileceğini anlamış olduk diye geçti içimden.

Daha önce aynı partide görev yaptığı bir arkadaşı, yaptığımız telefon konuşması sırasında kendisinden ‘takıntılı’ diye söz etmişti.

Takıntılı olduğu için, yapılan iyi işler daha fazla öfkelendiriyor bu sakin, zararsız görünümlü adamı demek ki.

Babasının durumunu çektiği görüntüyle duyurup yardım isteyen Leyla Gülüşken, çalışmak zorunda olduğu için İsveç’te kalmış.

“Milyoner aile” iftirasını bu durum zaten çürütüyor.

Ama Durmuş Yılmaz’ın tek tek sıraladığı, Engin Özkoç’un toptan ‘yalan’ dediği başlıklarla ilgili de bu genç kızın dediklerine bakabiliriz:

BATMAN GERÇÜŞ'E KAYITLIYIZ

-Konya Kulu'yla ya da Sağlık Bakanımızla hiçbir şekilde bir akrabalığımız yok Batman Gercüş'e kayıtlı Kayapınar Köyü'nde yaşıyorduk buraya gelmeden önce.

-Babamın arabayla çekilmiş bir fotoğrafı var, şunu belirtmek istiyorum ki o araba bize ait değildir. Babam milyarder değil, şu an milyarder olsa babamın yanında olmuş olurdum, burada çalışmak zorunda kalmış olmazdım.

-Daha önceden hastanede çekildiği bir fotoğrafı şu anmış gibi gösteriyorlar. Zaten fotoğrafa dikkatli bakıldığı zaman 2014 tarihli bir fotoğraf olduğu görülür.

İsveç’te Kovid-19 virüsüne yakalanan, hastaneye alınması gerekirken tedavi talebi reddedilen bir Türk vatandaşının kaldırılan ambülans uçakla Türkiye’ye getirilmesi hikayesi üzerine gelişti bütün bunlar.

İşin gerçeği, ambülans uçağıyla Türkiye’ye getirilenlere parti üyeliği, Türkiye’nin hangi bölgesinde yaşadığı, maddi durumunun ne olduğu, çifte pasaport sahibi olup olmadığı gibi sorular sorulmuyor.

Dünya’nın herhangi bir yerinde olup o ambülansa ihtiyacı olan herhangi bir T.C vatandaşı bu imkandan ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Örneğin Ekim 2015’te Pankreas kanseri teşhisiyle New York’ta tedavi gören eski CHP milletvekili Kamer Genç için gönderildi bu uçak.

Kamer Genç, bugün yaşıyor olsaydı, Durmuş Yılmaz’da, Engin Özkoç’tan geri kalır mıydı?

Aynı ambülans uçak, geçen sene Nisan ayında Ankara’da tedavi gören eski CHP lideri Deniz Baykal’ı da Antalya’ya götürmüştü.

Yazının başlığındaki soruyu bir kere daha soralım o zaman:

Kamer Genç’in Amerika’dan ambülans uçakla getirilmesi, Deniz Baykal’ın aynı uçakla Antalya’ya götürülmesi de şov amaçlı mıydı?

Engin Özkoç ve Durmuş Yılmaz dua etsin.

Dua etsinler de ileride bu uçağa ihtiyaçları olmasın.

YORUMLAR 137
  • Uşaklı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence muhtaç olurlar inşaallah da ,rabbim binmek nasip etmesin,sürüm sürüm sürünsünler .
    Cevapla
  • Hasip 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan hasta olunca -insan,insan- akraba zengin, ana, baba, vb. ölsün mü? Faraza ben yetkili biriyim zenginim en yakınım birisi, yazıda olduğu gibi, hasta olsa ben öngörülen imkandan yararlandırmayıp terk etsem başkasına bakarmıyım!!! adaletsizlik olunca itiraz edilmeli herkes yararlanıyorsa konuşmak boş.
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    ya allah askına bide iyi yonden bakın şov sana degilya dunya bizi konusuyor size ne oldu zibidiler varmı boyle halkına sahip cıkan lıder
    Cevapla
  • MİSAFİR42 3 yıl önce Şikayet Et
    BUNLARIN HAZIMSIZLIĞI BU HİZMETLERİN NORMAL VATANDAŞA VERİLMESİ ONLAR BU HİZMETLERİN SADECE KENDİLERİ İÇİN ( ELİT TABAKA OLDUĞUNU ZANNEDEN ) OLDUĞUNU HALK İÇİN OLAMAYACAĞI NI YANİ KENDİLERİNİN NASIL HALKIN SEVİYESİNE İNDİKLERİ HAZIMSIZLIĞIDIR Vesselam
    Cevapla
  • abidin 3 yıl önce Şikayet Et
    durmuş yılmaz koltuk için bu kadar küçülmeye değermi.CHP'lilere bir şey demiyorum çünkü onlar mayalarını işliyorlar ama sen. sana hiç yakışmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler