Cumhuriyet'in skandalını FOX ve Küçükkaya örtbas etmeye kalktı

FOX TV ve Cumhuriyet Gazetesi'nin Türkiye karşıtı her türlü provokatif eylemi basın özgürlüğü kılıfına sığdırmaya çalışarak algı operasyonları yürütmesi tepkilere neden oldu. Cumhuriyet Gazetesi'nin İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile ilgili skandal haberini İsmail Küçükkaya 'Gazetecilik' kılıfının içine sığdırmaya çalışarak örtpas etmeye kalktı.

GİRİŞ 01.05.2020 17:17 GÜNCELLEME 01.05.2020 17:43
Bu Habere 159 Yorum Yapılmış

Vatandaşları ve özellikle kendi okuyucularını kandırmak için her türlü yalan ve iftira ile harmanlanmış haberleri gündeme taşıyan FOX TV, kendisi gibi algı operasyonları yürütmeye devam eden Cumhuriyet Gazetesini savunarak tencere-kapak deyimini örneğini sergiledi.

 

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek, Fox TV ve Cumhuriyet Gazetesinin algı operasyonlarını değerlendirdi:

Her türlü melaneti, pisliği basın özgürlüğü kılıfına sokarak yapmayı planlayan da bir güruh var karşımızda Cumhuriyet Gazetesi, Sözcü Gazetesi, Halk TV'si, Tele1'i, Fox TV'si bunlardan bir tanesi yani bunlar tencere kapak meselesi gibi...

 

CUMHURİYET'İN SKANDALINA FOX TV'DE KILIF ARADI

Fahrettin Altun'un evinin röntgenlenmesiyle ilgili bir durum var yargıya da intikal etmiş. Bu konuda ifade veren CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Üsküdar İlçe Başkanı Özçağdaş var. 'Gerekirse yine talimat veririm röntgenlemesi için' diye ifade veren Kaftancıoğlu'nın meselesi ayrı tabi ancak bir de işin adres ve hedef göstererek haber yapma kısmı var. Basın özgürlüğüne sığınan Cumhuriyet Gazetesi'nden bahsediyorum. Söz konusu gazetenin bu konuyla ilgili haber yapan, imzası bulunan kimler varsa bunlarla ilgili de soruşturma var. Olması da gayet doğal. Sen gazeteciyim diye kanunun koyduğu yasaları çiğneme hakkına hayiz değilsin. Bunun cezası neyse mahkeme yargılar neticesini de verir. Fakat Cumhuriyet böyle olmadığını düşünüyor. İsmail Küçükkaya isimli kişi de FOX televizyonundaki sabah programında da destek atıyor bunlara. 

MESELE'NİN UCUNDA TÜRKİYE'YE ZARAR VERMEK VARSA CUMHURİYET ORADA

Gazetecilik yaptık demekle olmuyor. Kanunları ezmemeniz gerekiyor. Küçükkaya bu gereklilikleri bilir ancak birbirlerine destek atmak zorunda oldukları için aklı sıra 'bunlar gazetecilik yaptı. Savcının karşısına çıkarlarsa çok üzülürler' gibi abuk subuk cümleler ediyor.

İletişim Başkanı olmasını bırakın siz bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının evini röntgenliyorsunuz. Bunu da gazetecilik yaptık diye savunuyorsunuz. Maden gazetecilik adı altında bunları yapabiliyorsunuz, o zaman soruyorum; İsmail Küçükkaya'nın eşi, boşanma sırasında 'eşim beni darp etti, şiddet uyguladı' demişti. Cumhuriyet Gazetesi madem bu yaptıklarının gazetecilik olduğunu söylüyor da Küçükkaya'nın karısını dövmesini neden haber yapmıyor. 

Meselenin ucunda Türkiye'ye zarar verecek bir durum varsa Cumhuriyet haber yapar. 

YORUMLAR 159
  • Selim arkadas 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunları lütfen haber yapmayın bunlar akıl hastası tedaviye ihtiyaçları var gerçi tedavisi yok bunların .
    Cevapla
  • özkaya 3 yıl önce Şikayet Et
    ah ah ne çekiyorsak bizden görünenlerden çekiyoruz fok deyince aklıma TGRT geliyor bunun vabalini nasıl verecekler bilmiyorum satacak başka bir yer bulamadılarmıydı.
    Cevapla
  • vatandaş51 3 yıl önce Şikayet Et
    Portakal ve ismail tam bir militan.Terör örgütlerinin sözcüleri gibiler.
    Cevapla
  • adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara acıyorum, açık aramaktan şaşı oldular.
    Cevapla
  • Doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    Çapulculardan ne bekliyorsunuzki al birini vur ötekine. Vatan millet devlet düşmanı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi