Son dakika: 1 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 1 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka, test sayısı ve son duruma ilişkin açıklama geldi. Türkiye'de son 24 saatte 2 bin 188 kişiye Kovid-19 tanısı kondu, 84 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 122 bin 392, can kaybı 3 bin 258 oldu. Bakan Koca, son 24 saatte iyileşenlerin yeni tanı konan hastaların 2,25 katı olduğunu açıkladı.

Son dakika: 1 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika: 1 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 01.05.2020 20:58 GÜNCELLEME 01.05.2020 20:58
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Bakanlığın internet sitesinde yer alan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da Twitter'dan paylaştığı "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerine göre, bugün 41 bin 431 test yapıldı. Bu kapsamda 2 bin 188 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu.

1 MAYIS KORONAVİRÜS SON DURUM

Son 24 saatte 84 hasta vefat etti, 4 bin 922 hasta ise iyileşti. Toplam test sayısı 1 milyon 75 bin 48, toplam vaka sayısı 122 bin 392 ve toplam vefat sayısı 3 bin 258'e ulaştı. Toplam yoğun bakımdaki hasta sayısı 1480, solunum cihazına bağlı hasta sayısı 818, iyileşen hasta sayısı 53 bin 808 oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA: YOĞUN BAKIMDAKİ HASTA SAYISI AZALIYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1 Mayıs koronavirüs tablosuyla ilgili Twitter hesabından "Son 24 saatte iyileşenler, yeni tanı konan hastaların 2,25 katı. Toplam iyileşen sayısı 53 bin. Bu sayı bugüne kadarki toplam vaka sayısının yüzde 45’ine yakın. Yoğun bakım hasta sayısı azalıyor. Tedbirde dikkatli olalım. Dışarıdaki hava tabloyu değiştirebilir." paylaşımında bulundu.


1 Mayıs Koronavirüs tablosu

 

 

YORUMLAR 74
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    6 ay geçmiş, ama hala vaka sayısı 2000lerde olursa...
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bir yil iftar ramazan olmasa ne olurki baknlarin zahmetlerini boşa çikartmayin.
    Cevapla
  • milletin ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Sana ne milletin Ramazan’ından orucundan? Ayrıca ne demek bir sene Ramazan iftar olmasa ne demek? İftar demek bir öğün yemek demek… Hadi yeme bir öğün yemeği bakalım. Asıl Ramazan’da öğün azaltılıyor. Burada problem oluşturabilecek olanın oruç veya iftar değil de iftar davetleri olduğunu anlayamıyor musun?
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeni vakalar çıkmaya devam ettiği sürece Haziran Temmuz bence hikaye.
    Cevapla
  • Yorumsuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu şekilde evde kalmaya devam edersek hazirana kalmaz bile inşallah.. ama bayram için kesinlikle önlem alınmalı çünkü sosyal izolasyon konusunda eksiğimiz az da olsa var.. hala daha insanlar birbirlerine iftara gidiyor.. çok riskli bir hareket bu
    Cevapla
  • Torunbey 3 yıl önce Şikayet Et
    Iett otobüslerinin tıklım tıklım olduğun yemin edebilirmisiniz ben üsküdar 2 hattindayimda bomboş binen yok binen ,Allah var .
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    çekilen resimler tarih öncesinden mi?Yıllar önce koronanın çıkacağını bilmişler maske takıp otobüste resim çektirmişler öyle mi?
    Cevapla
  • serginho 3 yıl önce Şikayet Et
    sen malsin
    Cevapla
  • Fani 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen avrupa yakasına bi gelde gör
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor