Son dakika: Başkan Erdoğan açıkladı: 7 ilde şehirler arası kısıtlama sona erdi!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6. kez toplanan kabine toplantısının ardından merakla beklenen yeni corona virüs önlemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, şehirler arası kısıtlaması sona eren 7 ili açıkladı. Diğer 24 ilimizdeki giriş-çıkış sınırlaması 15 gün süreyle uzatıIdı. İşte şehirler arası kısıtlaması sona eren illerimiz.

GİRİŞ 04.05.2020 21:19 GÜNCELLEME 05.05.2020 10:39
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kısıtlamamalrla ilgili alınan kararları açıkladı. Erdoğan, 7 ilde kısıtlamanın bitirildiğini açıkladı.

7 İLDE ŞEHİRLER ARASI KISITLAMA SONA ERDİ

Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada, ''Halen 31 ilde uygulanan şehirlerarası giriş-çıkış sınırlandırmasını, ilk etapta, bu geceden itibaren 7 ilimiz için bitiriyoruz.Bu illerimiz; Antalya, Aydın, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla’dır. Her hafta illerimizle ilgili değerlendirme yapacak, gelişmelere göre karar vereceğiz. Diğer 24 ilimizdeki giriş-çıkış sınırlaması 15 gün süreyle uzatılmıştır.'' ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 21
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Sahilde oteller açılacak turizm canlanacak Başka yerde para yok
    Cevapla
  • boş 3 yıl önce Şikayet Et
    musterıyı nerden bulacaklar yurtdısı kapalı yerlı turıst gelmez mıllet de para yok
    Cevapla
  • devlet 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim buradaki insanlar neden bazı şeyleri anlamaz. Vaka çok olduğu için diğer şehirler açılmıyor işte. Ayrıca oradan oraya gidilecek mi diye garip sorular sormayın yol varsa gidilir yoksa oturacaksın evinde.
    Cevapla
  • Muammer 3 yıl önce Şikayet Et
    saglıgınız için oturun otturdugunuz yerde
    Cevapla
  • Halil dağlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Alışmışlar istedikleri gibi gezmeye tozmaya duramıyorlar
    Cevapla
  • Adanalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başkanımız , birbirine yapışık olan illerin mesela Adana Mersin Osmaniye. Lütfen bu yasak artık kalksın. Zaten herkesin işi gücü altüst oldu bu şehirler birbirine zincirleme iş yapıyor. Yarım kalan makine parçaları, ya da imalatı devam eden çeşitli sanayi ürünlerinin bitirilmesi gereken birbiriyle paralel çalışan firmaların işleri tamamen altüst oldu zaten piyasa ölü. Birçok firma bu sebeple iflasa sürükleniyor lütfen bu konuyu tekrar gözden geçirin.
    Cevapla
  • Bedirhan 3 yıl önce Şikayet Et
    evde kalıp canınızın sıkılıması sokağa çıkıp canınızın çıkmasından iyidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır