6 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığı tarafından 6 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka, test sayısı ve son duruma ilişkin açıklama geldi. Türkiye'de son 24 saatte 2 bin 253 kişiye Kovid-19 tanısı kondu, 64 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 131 bin 744, can kaybı 3 bin 584 oldu. Bakan Koca, "Yeni vaka sayısında, sokağa çıkma kısıtına ara verilen günlerden kaynaklanan, beklenen sınırlar içinde bir artış oldu." dedi.

6 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
6 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 06.05.2020 21:33 GÜNCELLEME 09.05.2020 20:54
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Türkiye'de son 24 saatte 2 bin 253 kişiye yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısı konulduğu, 64 kişinin hayatını kaybettiği, toplam vaka sayısının 131 bin 774, can kaybının 3 bin 584'e ulaştığı açıklandı.

Sağlık Bakanlığının internet sitesinde yer alan ve Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca'nın Twitter'dan paylaştığı "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerine göre, bugün 30 bin 303 test yapıldı. Bu kapsamda 2 bin 253 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu.

Son 24 saatte 64 hasta vefat etti, 4 bin 917 hasta ise iyileşti.

Son dakika haberi: 6 Mayıs Çarşamba koronavirüs tablosu!

 


TEST SAYISI 1 MİLYON 234 BİN 724 OLDU

Toplam test sayısı 1 milyon 234 bin 724, toplam vaka sayısı 131 bin 744, toplam vefat sayısı 3 bin 584, toplam yoğun bakım hasta sayısı 1278, toplam entübe hasta sayısı 669, toplam iyileşen hasta sayısı 78 bin 202 oldu. 

BAKAN KOCA: BEKLENEN SINIRLAR İÇERİSİNDE BİR ARTIŞ OLDU

Sosyal medyadan açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Yoğun bakıma ve solunum cihazına ihtiyaç duyan hasta sayısı azaldı. Yeni vaka sayısında, sokağa çıkma kısıtına ara verilen günlerden kaynaklanan, beklenen sınırlar içinde bir artış oldu. Virüs bulduğu her fırsatı kullanıyor. Tedbirlere mutlaka uymalıyız." ifadelerini kullandı. 


Son dakika haberi: 6 Mayıs Çarşamba koronavirüs tablosu!

YORUMLAR 103
  • Veli 4 ay önce Şikayet Et
    Ne o küreselci Yahudi sinyal mi? gönderdi.DSÖ ülkeyi terk etsin bağımsızlığımızı tehdit ediyor.
    Cevapla
  • Efe 4 ay önce Şikayet Et
    Yaşanan. Bil Getes aşı satacak yine anlaşılan. İnsi şeytan hepsi. Mılyon yıllık grip nezle oldu Kovid aldatılıyoruz.
    Cevapla
  • Hssh 4 ay önce Şikayet Et
    İlginç
    Cevapla
  • Turşu 3 yıl önce Şikayet Et
    Virüs her fırsatı değerlendiriyorsa Avm leri bu kadar erken açmak doğru değil. Firmalar açılış sonrası müşteri düşüşünü öngördükleri için fahiş indirimler, cazip kampanyalara hazırlanıyorlar. Siz ne kadar iyi niyetle kontrollü geçiş yapmaya çalışsanızda, firmalardaki satış pazarlama taktikleri ve bir kesimdeki tüketim açlığı, süreci kontrolsüz hale getirecek. 15 yıldır bu işin içindeyim, hiçbir şey avm manyaklarını durdurmuyor. Bayramın birinci günü saat 2 de açılıyorsun, otomatik kapıyı açarken eğilip giriyolar ve hadi kardeşim saat kaç oldu deyip sitem ediyolar. Maalesef durumumuz bu ve değişmiyor, bunları düşünerek geçiş süreci yönetilmeli.
    Cevapla
  • Bence 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyükşehirler de tatil olması , sokağa çıkma yasağı olması çok iyi bir uygulama. Yalnız unutulmamalıdır ki bayramlaşmayı büyükşehirlilerden daha çok orta ve küçük şehirler yapıyor. Onlarda gelenek görenek daha önemli. Şimdiden herkes bayram alışverişi yapmak için çarşılara döküldü. Bayram da sokağa çıkma yasağı her şehire uygulanmalıdır. Aksi takdir de vakalar artacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Maliye Bakanı Smotrich: Müzakerelerde Türkiye de var
100 bin TL'ye işçi bulamıyorlar! Ev alan patron bile var