Son dakika haberi: 7 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 7 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka, test sayısı ve son duruma ilişkin açıklama geldi. Türkiye'de son 24 saatte 1977 kişiye Kovid-19 tanısı kondu, 57 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 133 bin 721, can kaybı 3 bin 641 oldu. Sağlık Bakanı Koca 7 Mayıs Koronavirüs tablosuna ilişkin, ''Vaka sayısında dün göze çarpan kısmi artış, geriledi.'' dedi.

Son dakika haberi: 7 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 7 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 07.05.2020 20:47 GÜNCELLEME 07.05.2020 20:47
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Türkiye'de son 24 saatte 1977 kişiye yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısı konulduğu, 57 kişinin hayatını kaybettiği, toplam vaka sayısının 133 bin 721 ve can kaybının 3 bin 641 olduğu açıklandı.

7 MAYIS KORONAVİRÜS TABLOSU, SON DURUM!

Sağlık Bakanlığının internet sitesinde yer alan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da Twitter'dan paylaştığı "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerine göre, bugün 30 bin 395 test yapıldı, 1977 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu.

Son 24 saatte 57 hasta vefat etti, 4 bin 782 hasta iyileşti. Toplam test sayısı 1 milyon 265 bin 119, vaka sayısı 133 bin 721 ve vefat sayısı 3 bin 641 oldu.



Toplam yoğun bakımdaki hasta sayısı 1260, solunum cihazına bağlı hasta sayısı 665ve iyileşen sayısı 82 bin 984 olarak kayıtlara geçti.

BAKAN KOCA: KISMİ ARTIŞ YENİDEN GERİLEDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 7 Mayıs Koronavirüs tablosuna ilişkin Twitter'dan yaptığı açıklamda, ''Test sayısı, yakında 1,5 milyona ulaşacak. Vaka sayısında dün göze çarpan kısmi artış, geriledi. Vefatta, yoğun bakım sayısında düne göre yine düşüş var. Virüsü, kararlı bir şekilde geriletmeli, tedbirlerle yenmeliyiz. Kanıtladık: Sonuç almak zor değil.'' ifadelerini kullandı.

Türkiye günlük koronavirüs talbosu

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 35
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Önümüzdeki hafta Filyasyon Sistemi eşliğinde çalışacak Elisa(Antrikor) testleri başlıyor? Şimdi insanlar sokaklara dökülsün bakalım? elbetde Bir yerde AV,lerde,Alışveriş Merkezlerinde ,Pazarlarda illaki Kontrollere testlere Yakalanacaklar! Korna bulgusu olanlar hemen karantinaya alınacak!....İnsanlar O zaman sokağa çıkmak için bu kadar hevesli olacaklarmı bakalım?
    Cevapla
  • çağdaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu milleti sokağa döktünüz iyi diye diye, her yer tehlikeli oldu sizin yüzünüzden, bu nasıl yanlışlık böyle hayret.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    DışarsıSosyal mesafe korundukdan sonra Evlerden daha güvenli!..Çünkü Evlerde,Sitelerde,Apartmanlarda Sosyal mesafe diye bir şey yok! zaten Virüs önce Evlerde bütün Aile fertlerine bulaşıyor?.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme! Sokağa dökülenleri AVM,lerde,Toplu işyerlerinde ,Pazarlarda,Toplu yerlerde,Şehir,İlçe,Köy girişlerinde Yakalayacaklar! testlerden kaçamayacaklar!...Korona çıkanlar hemen Karantinaya alınacak! o zaman ne yazacaksınız bakalım!?.
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım ilerde sağlıklı ve sıhhatli bir yaşam için ve virüs salgınlarına karşı dirençli olmak icin Bağışıklık testleri yaptırmak gerekli gibi gözüküyor.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    zaten bundan sonra onun çalışması yapılacak!!.
    Cevapla
  • hak 3 yıl önce Şikayet Et
    1-19 haziran okullar açılacak açıklaması yanlıştı, Sağlık Bakanına danışmadan iş yapmak yanlış. Konuşmuş olmak için her gün ekrana çıkılmaz.
    Cevapla
  • miya 3 yıl önce Şikayet Et
    65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağını kademeli olarak kaldırın madem çok şikayet varmış. Bunu bu yaşlarda virüse yakalanırlarsa ölüm oranının yüksek olduğunu bu riski almamalarını rica ederek bu kesimi uyararak yapabilirsiniz. Hafta içi sokağa çıkıp işlerini halletmek isteyenlere bir yol göstermeniz bir kolaylık sağlamanız lazım. Ölüm oranı biraz yükselebilir ama bu onların tercihi olmalı. Bu riski almak isteyen çıksın.
    Cevapla
  • Yak 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım talimatlarınızı hükümet hemen yerine getirecek
    Cevapla
  • Mbk 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamam insallah bakanım.yarin uygulamaya alırız. Baska ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!