Mine Kırıkkanat yalan haberi paylaşıp hakaret etti, rezil oldu!

İngiltere'nin koronavirüsle mücadele için Türkiye'den ithal ettiği 400 bin tıbbi malzemeyi standartlara uymadığı gerekçesiyle iade edeceği haberleri yalanlandı. Yalan haberi paylaşıp "İyi bakın, eğer ar kaldıysa, bu utançtır..." ifadesini kullanan Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat alay konusu oldu.

Mine Kırıkkanat yalan haberi paylaşıp hakaret etti, rezil oldu!
Mine Kırıkkanat yalan haberi paylaşıp hakaret etti, rezil oldu!
GİRİŞ 08.05.2020 00:42 GÜNCELLEME 08.05.2020 01:17
Bu Habere 536 Yorum Yapılmış

İngiliz medyası tarafından İngiltere'nin yeni tip koronavirüsle mücadele için Türkiye'den ithal ettiği 400 bin tıbbi malzemeyi iade edeceği haberleri çıkmıştı.Çok geçmeden iddialar Hem Türkiye hem de İngiltere tarafından yalanlandı.

YALAN HABERİ PAYLAŞIP HAKARET ETTİ

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Mine Kırıkkanat da, yalan haberi paylaşarak, "İyi bakın, eğer ar kaldıysa, bu utançtır..." ifadesini kullandı.




PEŞ PEŞE YALANLAMALAR GELDİ

İngiliz medyasında yer alan, “Türkiye’den İngiltere’ye gönderilen koruyucu giysilerin standartlara uygun bulunmadığına” yönelik haberler üzerine Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Sağlık Bakanlığı, İngiltere'nin Türkiye tarafından gönderilen ürünlerle ilgili hiçbir sorun olmadığını teyit ettiğini bildirdi. Haberlere İngiltere Hükümeti'nden de yalanlama geldi. Yapılan açıklamada,

 

 

Açıklamada, "Özel firmanın siparişleri yetiştirememesi üzerine Türk yetkililerin temin ettiği 68 bin tulumun tamamı kalite testlerini geçti." denildi.

İngiltere hükümetinin açıklamasında, Türk hükümetinin bu süreçte kendilerine çok yardımcı olduğu ve koruyucu giysi tedarikinde yardım etmenin yanı sıra ihracat iznini de hızlandırdığı kaydedildi.

 

 

BÜYÜKELÇİDEN DE AÇIKLAMA GELDİ: HABERLER DOĞRU DEĞİL

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott, ülkesinin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için Türkiye'den ithal ettiği 400 bin adet tıbbi malzemeyi iade edeceği iddiasını yalanladı.

YORUMLAR 536
  • Momedo 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten ar olsaydı her ay en az 30 yalan tweet veya haberde yer almaz lanetle anılmazdın.
    Cevapla
  • Tayfun 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlari kimse tanimiyor aslında.sadece kendilerine göre ufak bir çapulçu kitleleri var sadece onların dinleyip inandığı kendilerini aydın çağdaş bir kişilik olarak tanıtan gazi Mustafa Kemal Atatürk üzerinden yıllarca halkı sömüren kişilerdir bunlar.o yüzden bunların haberlerini yapıp önemseyin gündeme getirmeyin.cunku böyle yapınca bunlar kendilerini bisey zannediyo ve dahada fazla konuşuyor.birakin kendi kendilerine uygarlık çağdaşlık oynasınlar
    Cevapla
  • Karadağlı 45 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanatlarını kırmak gerek bir daha yalan yanlış yazmasın utanmaz insan
    Cevapla
  • Nişancı 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir kimlik taşıyor acaba araştırılmalı
    Cevapla
  • AHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    neyin kafasında bu değişik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!
Rusya’da akıllara zarar kaza, facia böyle geldi! Yolcu otobüsü nehre uçtu: Ölüler var...