Della Miles: Erdoğan, Soylu ve Koca bizim yöneticilere ders versin

Bir süre önce Türkiye’ye yerleşen ABD’li sanatçı Della Miles'in Twitter hesabından yaptığı paylaşım büyük ilgi gördü. Milles, Başkan Erdoğan, Süleyman Soylu ve Fahrettin Koca’nın 6 aylığına Trump ve ekibine ders vermesi önerisinde bulundu.

GİRİŞ 08.05.2020 16:08 GÜNCELLEME 08.05.2020 17:10
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok sanatçının vokalistliğini yaparak ünlenen Della Miles'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar Süleyman Soylu ile Fahrettin Koca hakkında yaptığı paylaşım sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Amerikalı sanatçı önceki gün sosyal medya hesabından şöyle dedi:

 

 

“Amerikan vatandaşı olarak, Türk milletine bir dilekçe versem, Başta Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Süleyman Soylu ve Sayın Fahrettin Koca’yı 6 aylığına, Trump ve ekibine devlet ve kriz yönetimi konusunda eğitim vermek için ABD’ye göndermeyi kabul ederler mi acaba? Saydığım bu Türk yöneticiler eminim ABD’de bizimkilere eğitim verseler, ABD’nin yönetim kalitesi bir anda çok ama çok artacaktır.

YORUMLAR 15
  • Giresunlu 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP liler seri üzgün
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyadaki Bir çok ülke Türkiyenin başarısı gördü. PEYGAMBERİMİZE inanmayan ebu leheb amcası, ebu cehil Hz. Ömer"in dayısıdır. Kafirler doğruyu bildiği halde iman etmediler. İçimizdeki Vatan, Millet, Bayrak, Ezan düşmanları gerçeği bildikleri halde düşmanlık yaparlar.
    Cevapla
  • HasanHuseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Ta elin usagi bile reisimizin degerini bilip arkasinda dururken bizim hainler elele verip devleti yikmanin pesinde bu kadar haine ragmen iha siha teknolojik atilimlar yollar kopruler hastaneler okullar saglik sistemi vatandasa para yardimi devam edebiliyor reis sana helal olsun
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Bana ne amerikadan ALLAH daha kötü yapsın İNŞALLAH. Hem bu zaman zarfında Türkiye'yi kim yönetecek? Aç köpekler bakıp duruyorlar Tayyip erdoğan gitsinde hâzineyi bi boşaltalım diye!
    Cevapla
  • sakaryali 3 yıl önce Şikayet Et
    bütün dünya takip etsinde adam görsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz
Mehmet Şimşek ve kredi iddiaları sonrası IMF'den Türkiye açıklaması