Zahid Akman'dan Ömer Döngeloğlu ile ilgili yapılan asılsız paylaşımlar hakkında açıklama

Kanal7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman, merhum Ömer Döngeloğlu ve Kanal7 ile ilgili sosyal medyada ortaya atılan asılsız iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Zahid Akman'dan Ömer Döngeloğlu ile ilgili yapılan asılsız paylaşımlar hakkında açıklama
Zahid Akman'dan Ömer Döngeloğlu ile ilgili yapılan asılsız paylaşımlar hakkında açıklama
GİRİŞ 08.05.2020 17:13 GÜNCELLEME 08.05.2020 18:02
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kanal7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman, son günlerde merhum Ömer Döngeloğlu Hocamız ve Kanal 7’yle ilgili sosyal medyada asılsız iddialar ortaya atıldığını belirterek, iddiaları tümüyle yalanladı. Buna göre bir programında ‘İstanbul Sözleşmesine’ yaptığı eleştiriler sonucunda hocamızın programına son verildiği iddia edilmektedir. Bu iddia tamamen yalandır.  Kanal 7, Ömer Hocamızla 17 yıl kesintisiz program yapmıştır. Ekrana ilk defa Kanal 7‘de çıkmış, başka hiçbir kanalda da program yapmamıştır. Bu zaman zarfında kendisiyle hiçbir görüş ayrılığımız olmamıştır.

 

Ayrıca 10 aydan bu yana program yapmayan Hocamızla ilgili eleştirenler de dahil hiç kimse Kanal 7’yi arayarak ‘Hocamızın programı niye yayınlanmıyor?’ diye sormamıştır.

İDDİALAR TÜMÜYLE YALAN

 

Söz konusu paylaşımda geçen iddialar tümüyle yalandır. Öncelikle Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler programı 17 yıllık sürekli yayından sonra 2019 yılının Haziran ayında final yaparak yaz sezonuna girmiştir. Yeni dönemde başka isimlerle başka dini programların yapılacağı kendine bildirilmiş ve merhum hocamız bunu anlayışla karşılayarak karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde süreç devam ettirilmiştir. Ömer Döngeloğlu hocamız kurumumuzla ilişkisini her zaman sürdürmüş, her vesile ile ekranlarımızda yer almış ve hatta vefatından 15 gün önce Kanal 7 Medya Grubu’na ait dijital mecralardan ve sosyal medya hesaplarından yapılan canlı yayınlara konuk olarak sevenleriyle sohbet etmiştir. Kanal 7 Medya Grubu, her mecrasından Ömer Döngeloğlu’nun engin bilgi ve birikiminden her fırsatta istifade etmiş ve sevenleri ile buluşturmuştur.

ZEKERİYA KARAMAN ve ZAHİD AKMAN MESAJLARI PAYLAŞTI

Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Kanal 7 Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman, bu iddiaların gerçek dışı olduğunu ispat sadedinde Ömer Döngeloğlu ile gerçekleşen mesajlaşmaları da paylaşarak, iddiaları kesin bir dille yalanlamışlardır.

Zekeriya Karaman, 7 Nisan’da Ömer Döngeloğlu ile Berat Kandili vesilesiyle karşılıklı iyi dileklerini ilettiği mesajı, Zahid Akman ise 1 Ağustos 2019 tarihli mesajda Ömer Döngeloğlu’yla karşılıklı iyi dileklerini ilettikleri, birbirleriyle helalleştikleri ve dostluklarının daimi olduğu mesajlaşmaları paylaştılar.

Bu süreçte Ömer Döngeloğlu, defalarca Kanal 7’ye gelmiş Yönetim Kurulu ve  ilgili kişilerle görüşmüştür. Vefatı öncesi, en son hastanedeyken telefonla kendisiyle görüşülmüştür.  Kanal 7 Yönetimi ile Ömer Döngeloğlu arasında irtibatın, program sonrasında da devam ettiği açıkça görülmektedir.

Hocamız Ömer Döngeloğlu’nun acılı ailesini ve biz kederli dostlarını üzen asılsız paylaşımlara itibar edilmemesini temenni eder, bu vesile ile Rabb’mizden hocamıza rahmet dileriz.

RIZA BOZDAĞ'DAN AÇIKLAMA 

İddiayı ilk ortaya atan Rıza Bozdağ, yeni bir açıklama yaparak iddiasını geri çekti. Bozdağ açıklamasında, "Başta merhum Ömer hocamızın kendisi ve ailesi ile Kanal7 televizyonu olmak üzere ilgili herkesten özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmayım arkadaşlar ömer hocamıza Allahtan rahmet diliyorum Muhterem eşine ve çocuklarına sabırlar ve acil şifalar diliyorum ama hocamızın bu sıkıntılı zamanda Mekkeye gidip gelmesi akıllara ziyandır hangi akılla hareket etmiştir neye hizmet etmiştir sadece bizleri ve sevenlerini üzmeye hizmet etmiştir sanırım vesselam
    Cevapla
  • Esma 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun dürüst,doğru olanı korkmadan söyleyen Allah aşkı Peygamber sevdalisi bu halka çok hayrın olmuştur dualrimizda eksik etmicez adını Ömer hocamiz
    Cevapla
  • Mira 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın kalan günahlarını da bu şekilde döküyorlar. Ömer hocamız için hiç sıkıntı değil bunlar, ne kadar az günah, o kadar az azap... Böyle tuhaf çıkışlar yaparak fitne çıkarmaya çalışanlar düşünsün... Fidnatörlere cevap yetiştirmek faydasız. Ama iyi niyetli insanlar şüpheye düşmesinler diye bir kez olmak kaydı ile net bir açıklama yapmak da güzel bir davranış.
    Cevapla
  • Zahid hocam 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye halkı olarak; Zahid hocamı ve Ömer hocamı biliyor ve tanıyoruz. Bu iki hocamızın bizden hiç şüphesi olmasın. Onlardan memnunuz. Zahid hocam Türkiye de yalan ile inşaat yapmaya çalışanlara bir cevap vermiş. Zahid hocam bu insanlar şeytan dan kötü daha ne iftira atarlar. Ama bizim yanımızda değeriniz hiç düşmeyecek. "Suskunluğum asaletimdendir, Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de adama bakarım adam mı diye?" Mevlana
    Cevapla
  • polat× 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle ahmaklara aklınca fitne fesat çıkarmak için pusuda bekleyen densizler..Cevap vermeye degmez.Çünkü tezviratların sonu gelmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar