Cevdet Yılmaz 'bazıları harekete geçti' deyip duyurdu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ülke TV'de yayımlanan "Uluslararası Gündem" programında Haber7 yazarı Taha Dağlı'nın sorularını cevapladı. Yılmaz programda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Cevdet Yılmaz 'bazıları harekete geçti' deyip duyurdu!
Cevdet Yılmaz 'bazıları harekete geçti' deyip duyurdu!
GİRİŞ 09.05.2020 16:17 GÜNCELLEME 09.05.2020 16:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cevdet Yılmaz'ın açıklamalarından satır başları; 

 

 

Olmayan bir takım meseleleri ortaya koyarak bu başarılı gündemi baltalamamak gerekli. Türkiye en şanslı ülkelerden biri olacak. Korona sonrası dönemde önemli fırsatlar bekliyor. Dünya, tedarik zincirinin değişeceği bir ekonomiye doğru gidecek. 

Önümüzdeki dönemde sağlık alanında önemli bir sıçrama bekliyorum. Yeni yeni ürünler, özellikle sağlık sektöründe büyük gelişmeler yaşanacak. Bu sayede Türkiye daha önemli konuma gelecek. 

"HÜKÜMETİMİZ BUNU TESPİT ETTİ"

Bir finansal hareketlenmenin iki boyutu var. Birincisi doğal hareketlenme. Bu hareketlenme normal bir takım süreçlerden geçer. Türkiye'nin gelişmesinden veya siyasi iktidardan rahatsız olanlar Türkiye'de ekonomiyi bozarak kazanç elde etmeye çalışıyorlar.

Ayrıca bazı çevrelerin de bir takım hareketlenmeler içinde olduğunu hükümetimiz tespit etmiş durumda. Türkiye bu konularda daha şerbetli. Bu tarz saldırılar geçmişte çok oldu biliyorsunuz. 

YORUMLAR 3
  • Selami 3 yıl önce Şikayet Et
    Maduro 'nun peşini bırakmayanların peşimizi bıraktığını mı sanıyorsunuz Özellikle S-400 lerden sonra Su uyur düşman uyumaz
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    2003 te 5.000 tıp fakültesi öğrenci kontenjanı varken 2019 da bu 15.000 üzerine çıktı. bu gün salgınla mücadelede iktidarın başarısını es geçip sadece doktorlar ve sağlık çalışanlarını övenler düne kadar, doktorlar bir iğne yapmasını öğrenmeden mezun oluyorlar hiç bir şey bilmiyorlar diye, yeni tıp fakülteleri açılmasına karşı çıkıyorlar, mevcutların kontenjan artırımını yerden yere vuruyorlardı. Ama bu gün salgınla mücadelede en iyi sayılan Almanyanın başarısının 2 katı başarıyı doktorlarımızın yakaladığı bir gerçektir. Reisten, Sağlık Bakanından ve tüm sağlık çalışanlarından Allah razı olsun, sağlık, sıhhat ve esenlikler versin İnşaallah.
    Cevapla
  • Boran 3 yıl önce Şikayet Et
    Tıpta başarının sonu yok sürekli gelişime açık.Chp anlamazki bunu.İlkçağ patisi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak