Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okumu Yarışmasında birinci oldu

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın (YTB) Türkiye Bursları programı ile Ankara Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi alan Iraklı Erkan el Kaysi TRT 1 yayınlanan Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması’nda günün birincisi oldu.

Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okumu Yarışmasında birinci oldu
Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okumu Yarışmasında birinci oldu
GİRİŞ 10.05.2020 17:18 GÜNCELLEME 10.05.2020 17:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın (YTB)  uluslararası öğrencilere ülkemizde burslu olarak eğitim imkanı sunduğu Türkiye Bursları programı ile Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde yüksek lisans eğitimi alan Iraklı Erkan el Kaysi Kur’an tilavetiyle herkesi kendisine hayran bırakıyor.  

 

 

TRT 1 ekranlarında Ramazan Ayı boyunca yayınlanan Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması’na katılan Iraklı Erkan el Kaysi burada da dinleyenleri mest ederek jüriden tam not aldı.

Mehmet Ali Sarı, Halil Necipoğlu ve Osman Eğin hocaların jüri heyetini oluşturduğu yarışmaya her akşam 5 kişi yarışmacı olarak katılıyor. Yarışmada her akşam bir kişi birinci seçilerek hafta finaline katılmaya hak kazanıyor.  Geçtiğimiz Cuma gününün birincisi ise 392 puan ile Erkan el Kaysi oldu. El kaysi elde ettiği başarıyla hafta finaline giden isim oldu.

YORUMLAR 2
  • taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    bu yorum yazilir allah razi olsun
    Cevapla
  • şeref 3 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel program. Arkadaş ta maşallah çok güzel okudu. devam inşaallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!