Son dakika haberi: 10 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 10 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka, test sayısı ve son duruma ilişkin açıklama geldi. Türkiye'de son 24 saatte 1542 kişiye Kovid-19 tanısı kondu, 47 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 138 bin 657, can kaybı 3 bin 786 oldu. Bakan Koca değerlendirmesinde ''İyileşen hasta sayımız yakında 100 bin kişiyi bulacak.'' ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: 10 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 10 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 10.05.2020 20:51 GÜNCELLEME 10.05.2020 20:52
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının internet sitesinde yer alan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da Twitter'dan paylaştığı "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerine göre, bugün 36 bin 187 test yapıldı, 1542 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 47 kişi hayatını kaybetti.

10 MAYIS KORONAVİRÜS TABLOSU

10 MAYIS KORONAVİRÜS TABLOSU, VAKA, ÖLÜ SAYISI VE SON DURUM

İYİLEŞENLENLER SAYISI 100 BİNE YAKLAŞTI

Toplam test sayısı 1 milyon 370 bin 598, vaka sayısı 138 bin 657, vefat sayısı 3 bin 786 oldu.Yoğun bakımdaki hasta sayısı 1154, solunum cihazına bağlı hasta sayısı 598 ve iyileşen sayısı 92 bin 691 olarak kayıtlara geçti.

BAKAN KOCA: 83 MİLYON İLE BİRLİKTE DEĞİŞTİRDİK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 10 Mayıs Koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Bu tabloyu 83 milyon birlikte değiştirdik. Tedbirlere ısrarla uyarak! Mücadelemizi ciddiyetle, hiç gevşetmeden sürdürelim. İyileşen hasta sayımız yakında 100 bin kişiyi bulacak. Vefat sayımız, vaka sayımız gittikçe azalacak. Biraz daha özveriye değmez mi?'' ifadelerini kullndı.
TÜRKİYE GÜNLÜK KORONAVİRÜS TABLOSU

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 52
  • Hiç 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanoğlu ne laftan anlamaz yasak kalktı her kes sokaklarda maskesiz dolaşıyorlar maske takanlar az en azından kısıtlama kaldırılıyor maske zorunlu olsaydı maske takmayanlara ceza olsaydı hiç iyi olmadı bence böyle bu virüsün biteceğini kolay kolay sanmıyorum. Sanki sıfırlanmış gibi vakalar erkenden kısıtlamalar kaldırılıyor yakındır artış toplumdaki tedbirsiz düşüncesiz insanlar Allah tan bulsunlar Allahım büyük
    Cevapla
  • Nokta 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet çıkın dese de Milletimiz de bir farkindalik oluştu kimse işi olmadan dışarı çıkacağını sanmiyorum
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakanım allah razı olsun sizden ve bu memleket için çabalayan herkesten, gerçekten bu süreci çok iyi idare ettiniz, allah yardımcınız olsun
    Cevapla
  • Urfalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende hastaneye gittim bu testler banada uygulandı sonuç negatif fakat pozitife dönme ihtimali varmış. Evde izalasyon uyguluyorlar hergün benim sağlık durumunu soruyorlar bilgi alıyorlar sağlık çalışanlarına teşekkürler
    Cevapla
  • Uzman Dr. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bulaşma oranı sıfırlanmazsa hazirandaki sınavlar iptal edilmeli yoksa, milyonlarca çocuğa bulaşma riski var ve bu ilkinden daha korkunç 2.dalgayı tetikleyebilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'