Geri dönüşüm merkezinde yangın: Çok sayıda itfaiye ekibi bölgede

Son dakika haberi: Gece saatlerinde Ümraniye'de bir katı atık toplama merkezinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Geri dönüşüm merkezinde yangın: Çok sayıda itfaiye ekibi bölgede
Geri dönüşüm merkezinde yangın: Çok sayıda itfaiye ekibi bölgede
GİRİŞ 15.05.2020 00:43 GÜNCELLEME 15.05.2020 03:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çıkan yangına Ümraniye itfaiye ekipleri başta olmak üzere çevredeki tüm itfaiye ekipleri müdahale etti. Büyük bir alanda çıkan yangından dolayı sık sık elektrik kablolarında patlamaların yaşanması ekiplerin işini oldukça zorlarken bir saati aşkın çalışmanın sonucunda alevler kontrol altına alındı.

 

 

YÜKSELEN DUMAN İSTANBUL'UN ÇEŞİTLİ NOKTALARINDAN GÖRÜLDÜ

Yürekleri ağza getiren yangın gece yarısı 00.00'de meydana geldi. Ümraniye, Azade Sokak'ta bulunan katı atık toplama merkezinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çalışanların müdahalesinin yetersiz kalması üzerine itfaiye ekiplerine ihbar edildi. Ümraniye İtfaiye istasyonunun tam takım olarak geldiği yangında yetersiz kalması üzerine çevredeki tüm itfaiye istasyonları alevleri kontrol altına almak için seferber oldu. Yükselen dumanlar ise megakent İstanbul'un çeşitli noktalarından görüldü.

POLİS EKİPLERİ ÇALIŞANLARI YANGIN NOKTASINDAN UZAKLAŞTIRDI

 

 

Gözü yaşlı bir şekilde ekmek teknelerinin yanışını izleyen çalışanlar, yangına müdahale etmekte ısrarcı olunca polis ekipleri uzaklaştırdı. Çevre güvenliğini alan ekipler, itfaiyenin çalışmasını kolaylaştırırken onlarca itfaiye eri alevleri kontrol altına almak için seferber oldu. Yangın adresine çağrılan elektrik ekiplerinin bölgedeki elektriği kesmesiyle söndürme çalışmalarına başlayan itfaiye, bir saatlik çalışma sonucunda büyük bir alana yayılan alevleri kontrol altına almayı başardı. Bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken çıkan yangında herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Bir dost 3 yıl önce Şikayet Et
    İstoç tarafındaki geri dönüşüm merkezinde de yangın çıkmıştı chpkk nin parmağı olabilir.icerden birşey var uyarıyorum
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    2-3 hafta öncede bir başka katı atık istasyonunda yangın çıkmıştı. Dikkat çekici.
    Cevapla
  • MİSAFİR 3 yıl önce Şikayet Et
    Uydulardan yönlendirilen elektromanyetik frekanslarla çok şeyler yapılabilir.
    Cevapla
  • cello 3 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem çalışıyor delen hafta ikitelli şimdi ümraniye e buraların yeniden yapılması gerekecek ihale falan filan anlasanıza.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı