Terör destekçisi Taylan Kulaçoğlu gözaltına alındı! Evinin bahçesinde çıkanlar...

“İsimsizler Hareketi” adı altında provokasyon yapan DHKP-C'yi destekleyen Taylan Kulaçoğlu şok bir baskınla Ayvalık’ta gözaltına alındı. Terör destekçisi Kulaçoğlu'na CHP ve DHKP-C sahip çıktı. Taylan Kulaçoğlu'nun evinin bahçesinde yapılan aramada çanta, laptop ve ruhsatsız silah ele geçirildi.

Terör destekçisi Taylan Kulaçoğlu gözaltına alındı! Evinin bahçesinde çıkanlar...
Terör destekçisi Taylan Kulaçoğlu gözaltına alındı! Evinin bahçesinde çıkanlar...
GİRİŞ 18.05.2020 00:57 GÜNCELLEME 18.05.2020 01:06
Bu Habere 313 Yorum Yapılmış

Terör örgütü DHKP-C'yi sosyal medyada desteklediği belirtilen ve terör örgütü propagandası yaptığı kaydedilen "İsimsizler hareketi" elebaşı Taylan Kulaçoğlu Ayvalık'ta gözaltına alındı. Kulaçoğlu, sosyal medya hesabından da gözaltına alındığını doğruladı.

NELER YAŞANMIŞTI? TAYLAN KULAÇOĞLU KİMDİR?

 

 

Terör örgütü DHKP-C'yi sosyal medyada destekleyen ve terör örgütü propagandası yaptığı belirtilen Taylan Kulaçoğlu ismindeki kişi "İsimsizler Hareketi" adı altında Twitter'da bir hesabı yönetiyordu.

2016 yılında Redhack'dan gözaltına alınan Taylan Kulaçoğlu, İsimsizler Hareketi adı altında ayrıca 30 Nisan 2020 tarihinde Telegram'da da bir kanal açarak örgütleme faaliyetini başlatmıştı.

İsimsizler Hareketi, TT listesi belirlemek, sosyal medyada düşüncelerine uygun olmayan hesapları hedef seçmek gibi faaliyetlerinin yanı sıra provokasyon içerikli tweet yani iletiler atarak Türkiye'de kargaşa çıkarmak ve manipülasyon yapmayı hedefleyen paylaşımlar yapıyordu.

EVİNİN BAHÇESİNDE ARAMA YAPILDI

DHKP-C'yi destekleyen Taylan Kulaçoğlu'nun evinin bahçesinde yapılan aramada çanta, laptop ve ruhsatsız silah ele geçirildi.





CHP VE DHKP-C SAHİP ÇIKTI

Terör örgütü DHKP-C'yi sosyal medyada desteklediği belirtilen ve terör örgütü propagandası yaptığı kaydedilen Kulaçoğlu'na CHP ve DHKP-C sahip çıktı. Twitter'da DHKP-C ve CHP'liler tarafından Kulaçoğlu lehine binlerce destek mesajı atıldı.

YORUMLAR 313
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Su barıs atay denen cakala da hesap sorulmalı
    Cevapla
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu tipe bakın bundan vatana millete ne hayır gelir. Sorsalar neyin davasını güttüğünü bilemez. Çakal
    Cevapla
  • Levent dagli 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu barış neden halen millet vekili sıra sanada gelecek bu ne ya hortladınız ne oldu böyle köpek gibi saldırıyorsunuz...bitirin artık bu vatan hainlerini...
    Cevapla
  • Harun 3 yıl önce Şikayet Et
    Bana kalsa bunu bir gece ansizin kaldirir elini ayagini domuz bagiyla baglar canli canli bir insaatin betonuna gomerim bu tiplerden ne vatana ne millete fayda gelmez aldigi her nefes fazlalik
    Cevapla
  • 6565 3 yıl önce Şikayet Et
    sümüklü barış atay yoldasın degilmi oğlum bu ülkeye zarar veremezsiniz boşuna kürek sallamayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi