İnsan Vakfı'ndan sıcak yemek dağıtımı

Koronavirüs salgın hastalığıyla mücadele kapsamında İnsan Vakfı ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yüzlerce aileye iftar öncesi sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdi.

İnsan Vakfı'ndan sıcak yemek dağıtımı
İnsan Vakfı'ndan sıcak yemek dağıtımı
GİRİŞ 21.05.2020 15:39 GÜNCELLEME 21.05.2020 15:42

İnsan Vakfı Türkiye ve mazlum coğrafyalarda ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşıyor ve yardım hizmetlerine devam ediyor. Yaşlı, engelli ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız başta olmak üzere yüzlerce aileye iftar öncesi sıcak yemek yardımı gerçekleşti.

 

Yardımlar mesafe kurallarına uyularak gerçekleşti!

 

Uzman gönüllülerimizle sosyal mesafe kurallarına uyarak gerçekleştirdikleri dağıtımları hem kendi hem de vatandaşların sağlıklarını korumak için yüksek hijyen önlemleriyle sürdürdü.

Yemekler, korona virüs tedbirleri de göz önüne alınarak hijyenik ortamlarda ambalajlanarak, tek kullanımlık tabaklarda ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor.

Her gün 200 aileye sıcak yemek ve gıda yardımı!

Ramazan Bayramı’na kadar her gün 200 aileye sıcak yemek ve gıda yardım organizasyonlarının süreceğini söyleyen İnsan Vakfı Müdürü Ercan Sarı, dağıtımların tespit edilen ihtiyaç durumundaki aileler için yapılacağını söyledi.

“İftar Sofralarında Buluşacağız”

Ramazan ayının hoşgörü ve birlik beraberlik ortamı içerisinde yaşanması için ilçe genelinde her yıl binlerce vatandaşın aynı sofralarda buluştuğunu ifade eden İnsan Vakfı Müdürü Ercan Sarı, “Maalesef bu yıl Ramazan ayını salgın tedbirleri çerçevesinde, buruk yaşadık. Elbette önceliğimiz halk sağlığı. İnşallah önümüzdeki yıllarda sağlıkla yine iftar sofralarında buluşacağız.” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı