Son dakika haberi: 21 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 21 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 961 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 27 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 153 bin 548, can kaybı 4 bin 249 oldu. Bakan Koca, destek tedavisine ihtiyaç duyan hasta sayısının azaldığını açıkladı.

Son dakika haberi: 21 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 21 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 21.05.2020 20:53 GÜNCELLEME 21.05.2020 20:53
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının internet sitesinde yer alan ve Bakan Fahrettin Koca'nın da Twitter'dan paylaştığı "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerine göre, bugün 33 bin 633 test yapıldı ve 961 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu.

İYİLEŞENLERİN SAYISI HIZLA ARTIYOR

Son 24 saatte 27 hasta vefat etti, 1003 hasta iyileşti. Toplam test sayısı 1 milyon 729 bin 988, vaka sayısı 153 bin 548 ve vefat sayısı 4 bin 249 oldu.

Toplam yoğun bakımdaki hasta sayısı 820, solunum cihazına bağlı hasta sayısı 424 ve iyileşenlerin sayısı 114 bin 990 olarak kayıtlara geçti.

21 Mayıs koronairüs tablosu, baka sayısı, son durum

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 21 Mayıs koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Artan test sayısına rağmen pozitif çıkan vaka sayısı öngörüldüğü seviyede seyrediyor. Destek tedavisine ihtiyaç duyan hasta sayısı azalıyor. Yeni hayat tarzımız: Kontrollü Sosyal Hayat, hep birlikte tedbir. Koşulu: Maske + 1,5 metre Sosyal Mesafe. '' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gün gün koronavirüs
 

 

 

YORUMLAR 43
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Sokağa çıkma yasağı daha uzun sürmeli turizm yasaklanmalı
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Virüs Yasak günlerde Evlerde,Apartmanlarda,Sitelerde çok daha koly bulaşıyor! Örnek Almanyada yasak yok Her yer açık herkes Maskeli ve Sosyal Mesafeye dikkat ediyor Vaka sayısı Günde 300 lere kadar indi...Almanya Virüsü Tedbirli serbestlikle yendi.
    Cevapla
  • Ayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar disiplinli adamlar yasaga uyuyor bizim gibi deil
    Cevapla
  • Vatandas m 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz yeni hayat tarzına zorlanıyorsak, turizm de açılmamalı. Bana aylarca cuma namazı kırışmayıp, camiden önce turizm planları yapılması ağırıma gidiyor. AVM ve turizmciler değil sadece zarar gören. Ben bayramda büyüklerimi göremiyorum, onlar mahsun ama avm ciler ve turizmcilerin canı sağolsun. Öyle mi?
    Cevapla
  • karadenız 3 yıl önce Şikayet Et
    ben an ıtıbarı ıle hastanelerde yatan hastalarımzın sayısını merak edıyorum.ve ıller arası seyahatın de bu durumu hortlatacagına ınanıyorum.trbzon da vakalar ulke dısı ve ıstanbuldan gelen vatandaslarımız yuzunden bulasıp ve vaka sayısının arttıgını gorduk.benzer durumlar yıne olabılır.normallesmede kesınlıkle seyahat olmamalı.alısverıler ve kargo veya beslenme ıhtıyacları dısındakı kısı kurum ve yapılar kesılıkle seyahat etmemelı.yok caymıs yok fındıkmıs.
    Cevapla
  • birtek vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    En çok yurt disindan kapilar Acildiginda tehlike var demektir bilim insanlari hep bu yonde duruyorlar aslinda Agustosa kadar dayanabilseydik iyiyidi .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!