Sivas'ta hava sıcaklığı bir günde 17 derece düştü

Sivas'ta dün gün içinde 24 derece ölçülen hava sıcaklığı bugün 7 dereceye kadar düştü. Eğriçimen Yaylası, etkisini gösteren kar yağışıyla beyaza büründü.

Sivas'ta hava sıcaklığı bir günde 17 derece düştü
Sivas'ta hava sıcaklığı bir günde 17 derece düştü
GİRİŞ 23.05.2020 12:40 GÜNCELLEME 23.05.2020 13:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sivas'ta son günlerde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarında ani düşüş yaşandı. Dün gün içerisinde 24 derece ölçülen kentte, akşam yağışlı hava etkili oldu. Kentte, bu sabah termometreler 7 dereceyi gösterdi. Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan kişilerin, dışarıya kışlık kıyafetleriyle çıktıkları görüldü.

 

 

Meteoroloji verilerine göre kentte Ramazan Bayramı'nın ilk 2 gününde hava sıcaklıkların mevsim normallerinin altında 9 derece civarında seyredeceği öngörülüyor. Bayramın 3'üncü gününden ise sonra ise sıcaklıkların yeniden mevsim normallerine dönmesi bekleniyor.

KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜ

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde, çam ormanlarıyla kaplı Eğriçimen Yaylası, kar yağışının ardından beyaz örtüyle kaplandı.

 

 

İlkbahar ve yaz mevsiminde çok sayıda vatandaşın uğrak yeri olan, ilçeye 17 kilometre uzaklıktaki yaylada akşam saatlerinde etkili olan sağanak yerini kar yağışına bıraktı.

Özellikle ilkbaharda doğal güzellikleriyle görenleri büyüleyen yayla, kar yağışının ardından beyaza büründü. Soğuk havanın da etkili olduğu yaylada, kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

YORUMLAR 1
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Temmuzda izne gitmiştim geçen sene akşam 12 derece gösteriyordu yaz gelmez bizim memlekete ama guzeldir gezilmesi görülmesi güzel tarihi eserler vardır meydan dünyada tektir 1171 yılından cumhuriyet dinemine kadar eski mimariler vardır gezmek isteyene ha biz bile Sivas'ta durmuyoruz tursit ne arar la Sivas'ta
    Cevapla
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı