Son dakika haberi: 25 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 25 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 987 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 29 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 157 bin 814, can kaybı 4 bin 369 oldu. Bakan Koca umut veren tabloya ilişkin, ''Elde edilen başarı 83 milyonun gösterdiği uyumun sonucu'' ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: 25 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 25 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 25.05.2020 21:13 GÜNCELLEME 25.05.2020 21:13
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Bakanlığın internet sitesinde yer alan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da Twitter'dan paylaştığı "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerine göre, bugün 21 bin 492 test yapıldı. Bu kapsamda 987 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu.

İYİLEŞENLER SAYISI 120 BİNİ AŞTI

Son 24 saatte 29 hasta vefat etti, 1321 hasta ise iyileşti. Toplam test sayısı 1 milyon 853 bin 754, toplam vaka sayısı 157 bin 814, toplam vefat sayısı 4 bin 369'a olarak kayıtlara geçti. Toplam yoğun bakımdaki hasta sayısı 756, solunum cihazına bağlı hasta sayısı 371, iyileşen hasta sayısı 120 bin 15 oldu.

25 Mayıs koronavirüs, vaka sayısı, can kaybı, son durum

BAKAN KOCA: 83 MİLYONUN BAŞARISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 25 Mayıs koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''İyileşen toplam hasta sayısı 120 bini geçti. Yoğun bakım desteğine ihtiyaç azalmaya devam ediyor. ELDE EDİLEN BAŞARI, 83 MİLYONUN GÖSTERDİĞİ UYUMUN SONUCU. Yeni dönemde yeni ve güçlü tedbir, sosyal hayatta hep birlikte alınacak tedbirdir.'' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gün gün koronavirüs

 

 

YORUMLAR 65
  • 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah cumhurbaşkanımızdan ve sağlık bakanlığımızdan razı olsun. İnşallah daha da iyiye gidecek.
    Cevapla
  • Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Vandaki cahiller taziye çadırı kurdu bütün mahalleyi ateşe attı. Maalesef bir kişi vefat etti. Bu ölen için de taziye çadırı kuracakmısınız merak ediyorum. Cahillik başa bela.
    Cevapla
  • mlym 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım iltifat etmiş başarı 83 milyonun diye hizmetlerine teşekkür ederiz. Hastanelere karşı çıkan yolunu yapmayan sefer sayılarını düşüren zihniyete karşı bu başarı sağlanmıştır.
    Cevapla
  • frdun 3 yıl önce Şikayet Et
    Bayram nedeni ile ölüm ve vaka sayısında aşırı artış görülmemesi Türkiye'nin sağlıkta oldukça başarılı işler yaptığının kanıtıdır.. Tebrikler Türkiye'm..
    Cevapla
  • Serhat 3 yıl önce Şikayet Et
    Henüz belli değil ki bayram için veriler.
    Cevapla
  • sedat 3 yıl önce Şikayet Et
    olayı ciddiye almayan kul hakkına giriyor bu net yani tartışması yok
    Cevapla
  • Ulubatli 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurallara uymayanlar vebal altındalar.biz yaşlılar eve onlar yüzünden evlere hapis olduk sağlığımız iyice bozuldu ben hakkımı helal etmiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir