Vatandaş isyan etmişti: Bakanlıktan GSM operatörleri açıklaması

Ramazan Bayramı'nın ilk günü vatandaşları isyan ettiren gsm operatörleri hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, problemlerin tekrar etmemesi için atılması gereken tüm adımların Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından atıldığını belirtti.

Vatandaş isyan etmişti: Bakanlıktan GSM operatörleri açıklaması
Vatandaş isyan etmişti: Bakanlıktan GSM operatörleri açıklaması
GİRİŞ 26.05.2020 21:51 GÜNCELLEME 27.05.2020 02:05
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Ramazan Bayramı'nın ilk gününde yakınlarını arayarak bayramlaşmak isteyen vatandaşlar, iletişim sorunuyla karşılaşmış, operatörler ise problemin kendilerinden kaynaklanmadığına dair açıklamalar yapmıştı.

 

 

GSM operatörlerindeki soruna bu soruna ilişkin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan bir açıklama geldi.Twitter hesabından açıklama yapan Karaismailoğlu, benzer bir problemin tekrar yaşanmaması için gereken tüm adımların BTK tarafından atıldığını belirtti.

 

 

"TÜM ADIMLAR BTK TARAFINDAN ATILMAKTADIR"

Karaismailoğlu şu ifadeleri kullandı: "Kesintisiz iletişim için kurumlarımız sürekli teyakkuz halinde. Dünyada bu alanda lider ülkeler arasındayız. Bayramın ilk günü yaşanan kısmi iletişim problemlerinin tekrar etmemesi için, atılması gereken tüm adımlar BTK tarafından atılmaktadır."

YORUMLAR 36
  • Hasan Tahsin Günek 3 yıl önce Şikayet Et
    Bayram mübarek gün, çoğu kişi eli boşluktan telefonlara sarılarak eş dost akrabayla uzun uzun sesli ve görüntülü konuşmalar yaptı. Üstelik karşılıklı görüşmeler yetmezmiş gibi birde konferans bağlantılar yapıldı. Dolayısıyla çoğu uzun uzun süren geyik muhabbetlerinden kaynaklandığını düşündüğüm aksaklığı normal karşılıyorum. Bence her fırsatta deşarj olmak için telefon operatörlerine yüklenmeye gerek olmadığı kanaatindeyim.
    Cevapla
  • serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    en kritik dönemde hiçbir operatörde iletişim kuramıyoruz !bu durum tehlike arz etmeye başladı sosyal kaosa yol açacak şimdiden uyarıyorum !
    Cevapla
  • Ubeydullah Sümer 3 yıl önce Şikayet Et
    İnternet ve telefon alt yapılarının kötü olduğunun kanaatindeyim özel gün veya herhangi bi olağan üstü durumlarda çabucak kitleniyor internette aynı şekil yasak olduğu günlerde internet hızlarımızda aşırı şekilde düşme oluyor
    Cevapla
  • mmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bahis sitelerinden gelen spam ve normal sms ve aramalardan muzdaribim.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bedava interneti biri bulsada su operatorler devre dışı kalsa yeter cektihimiz birde 65 lik faturanız 175 geldi ama hizmet yine yok paraları gomuykkar yatırım hiç birinde yok ve aşırı pahalı ASELSAN bedava internet için bir şey yapsa yada 30 TL ye sınırsız olsa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak