Son dakika haberi: 28 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 27 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1,182 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 30 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 160 bin 979, can kaybı 4 bin 461 oldu. Değerlendirmelerde bulunan Bakan Koca, Yeni vaka sayısı öngörülebilir seviyede. İyileşen hasta sayımızsa dünden 290 fazla. " dedi.

Son dakika haberi: 28 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 28 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 28.05.2020 20:32 GÜNCELLEME 28.05.2020 21:46
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının internet sitesinde yer alan ve Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca'nın Twitter'dan paylaştığı, "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerine göre, bugün 33.559 test yapıldı. Bu kapsamda 1.182 Kovid-19 tanısı konuldu. Son 24 saatte 30 hasta vefat etti, 1.576 hasta iyileşti.

28 Mayıs koronavirüs, vaka sayısı, son durum

DİKKAT ÇEKEN RAKAMLAR

Toplam test sayısı 1 milyon 928 bin 209, toplam vaka sayısı 160 bin 979, toplam vefat sayısı 4 bin 461, toplam yoğun bakım hasta sayısı 683, toplam entübe hasta sayısı 339, toplam iyileşen hasta sayısı 124 bin 369 oldu.

Türkiye'de gün gün koronavirüs

BAKAN KOCA: YENİ VAKA SAYISI ÖNGÖRÜLEBİLİR SEVİYEDE

Son rakamları değerlendiren Bakan Koca "Test sayısı düne göre 1,6 oranında arttı. Yeni vaka sayısı öngörülebilir seviyede. İyileşen hasta sayımızsa dünden 290 fazla. Gelecek günler, MASKE VE SOSYAL MESAFE KURALININ HER İKİSİNE BİRLİKTE uymamıza bağlı. Kontrollü Sosyal Hayatla riskten kaçınalım." dedi.

YORUMLAR 40
  • hamdi 3 yıl önce Şikayet Et
    almanyayı övenler almanyada yaşamaya devam edip almanyayı konussun, Türkiyeyi konuşmak onların haddi değil. birde aşağılamak nedir yok burda böyle orda bu yok haddi aşan sözler bunlar.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş? Ben Almayayı övmüyorum! ...Peki Sadece Maske ve Sosyal mesafe kuralları uygulayan Almanyada neden Ölüm Oranı % 0,4, .... Türkiyede % 2.7 ..Söyle bakalım hangisi yüksek!.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Başından bu yana söylüyorum.. Sokağa çıkma yasakları ile Virüsün yayılması önlenmez! Aksine artar. Zaten Dünyada yapılan araştırmalarda bunu gösteriyor? Hastanelere tedavi için gidenlerin % 84,ü Virüsü Evlerde kapmış!.. Virüs ağır para cezası karşılığında Maske ve Sosyal Mesafe kuralları ile önlenir.
    Cevapla
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi durumdarda çok bilinçsiz bir halkız kuralları çiğnemeye müsait bir toplumuz buna rağmen devlet üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getiriyor helal olsun devletimize
    Cevapla
  • Battal Gazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen günlerde 4 günlük sokağa çıkma yasağı olduğunda bayramdan bir hafta önce Fatih haydar daydım (İstanbul) inanın normal gün gibi herkes dışarda çoluk çocuk bir görseniz inanamazsın sokaklar dolup taşmış nerde kaldı sokağa çıkma yasağı
    Cevapla
  • Furkan 3 yıl önce Şikayet Et
    ya boş yapmayın yasağın verileri 5 6 güne anca faydasını görürüz
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Virüs zaten Haziranın ortasından sonra etkisini kaybedecek!.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Yasak Günlerin Sonucunu 2-3 gün sonra görüyoruz ve hep 1000,in üzerinde! Yasak olmayan günler ise 1000,in altında? Yasak olan Günlerde Vaka sayısı hiç inmiyor? Ölümlerde fazla? Tabloya iyi bak?.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma