Koronavirüse yakalanan kahraman doktora geçmiş olsun telefonu yağdı

Koronavirüs hastalarını iyileştirmek için gece gündüz çalışan Dr. Muhammet Tunç, koronavirüse yakalandı. Tunç'un virüse yakalandığını haber alan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ÖNDER Genel Başkanı Kamber Çal ve TGSP Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Dr. Muhammet Tunç'u telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Koronavirüse yakalanan kahraman doktora geçmiş olsun telefonu yağdı
Koronavirüse yakalanan kahraman doktora geçmiş olsun telefonu yağdı
GİRİŞ 30.05.2020 16:13 GÜNCELLEME 30.05.2020 16:13
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Koronavirüs sürecinde sağlık çalışanlarının özverili mücadelesi herkesin takdirini topladı. Doktorlar, hemşireler ve tüm hastane çalışanları gece gündüz demeden salgına yakalanan hastaları tedavi etmek için çabalıyorlar. Gelinen noktada Türkiye virüsle mücadelede dünyanın en başarılı ülkeleri arasında gösteriliyor.

 

Cumhurbaşkanı’nın liderliğinde mücadele veren devletin kurumları, Sağlık Bakanı ve tüm sağlık ordusunun fedakar gayretleri toplumun her kesiminden alkış aldı.

KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI!

 

Bu süreçte, hastanelerde salgına yakalananların tedavileri sürerken korona olan doktor ve sağlık çalışanları da oldu. Bu kahramanlardan birisi de Dr. Muhammet Tunç. Genç yaşına rağmen sağlık alanında başarılı bir kariyere sahip olan Dr. Muhammet Tunç, Bezmi Alem Hastanesi’nde 2 aydır virüse yakalanmış hastalarını tedavi ediyordu. Ramazan Bayramı’nda kendisinin de koronavirüs testi pozitif çıktı ve kendi çalıştığı Bezmialem Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Aynı zamanda Öncü Spor’un Sağlık Komisyon Başkanı da olan Tunç’u, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ÖNDER Genel Başkanı Kamber Çal ve TGSP Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Köken, sosyal medya hesabından da "Bezmialem Üniversitesi Eyüpsultan Ek Hizmet Binasında İç Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Dr. Muhammet Tunç’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, Allah şifa versin" paylaşımında bulundu.

Bilal Erdoğan görüşmesinde Muhammet Tunç’a acil şifalar dileyerek, salgınla mücadelede özverisinden dolayı tebrik etti.

Görüşmesinde; canımızı emanet ettiğimiz tüm sağlık çalışanlarımıza çok şey borçluyuz. Millet olarak vazifesini fedakarca yürüten doktorlarımızı gönülden alkışlıyoruz. İnşallah bu illetten tez zamanda kurtulacağız, tekrardan acil şifalar diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Dr. Muhammet Tunç da, geçmiş olsun dileklerinin kendisine moral aşıladığını ve yakın ilgilerinden dolayı Kamber Çal ve Bilal Erdoğan’a çok teşekkür ettiğini söyledi.

YORUMLAR 9
  • Ahmet oz 3 yıl önce Şikayet Et
    cenâbıhak şifa ihsan etsin inşallah
    Cevapla
  • ölümsüz 3 yıl önce Şikayet Et
    ya arayip sormadiklariniz
    Cevapla
  • önder 3 yıl önce Şikayet Et
    dua edelim
    Cevapla
  • Tatlıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şifa versin..
    Cevapla
  • 1071 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şifa versin aminnn
    Cevapla
  • Ay ve Yıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Doktor kardeşim Allah şifalar versin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!