Son dakika haberi: 31 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 31 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 839 kişiye Kovid-19 tanısı kondu, 25 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 163 bin 942, can kaybı 4 bin 540 oldu. Vaka sayısındaki düşüş dikkat çekerken, Bakan Koca son tabloya ilişkin ''Daha sıkı tedbir, daha iyi tedbir'' ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: 31 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 31 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 31.05.2020 21:38 GÜNCELLEME 31.05.2020 21:38
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Bakanlığın internet sitesinde yer alan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da Twitter'dan paylaştığı "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerine göre, bugün 35 bin 600 test yapıldı, 839 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu.

VAKA SAYISINDA ÖNEMLİ DÜŞÜŞ

Son 24 saatte 25 hasta vefat etti, 989 hasta iyileşti. Toplam test sayısı 2 milyon 39 bin 194, vaka sayısı 163 bin 942, vefat sayısı 4 bin 540 olarak kayıtlara geçti. Toplam yoğun bakımdaki hasta sayısı 648, solunum cihazına bağlı hasta sayısı 287, iyileşen hasta sayısı 127 bin 973 oldu.

31 Mayıs koronavirüs, vaka sayısı, son durum

BAKAN KOCA: SIKI TEDBİR, DAHA İYİ SONUÇTUR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 31 Mayıs koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Vaka sayısı öngörülen seviyede seyrediyor. Solunum desteğine ihtiyaç duyan hasta sayısı azalmaya devam ediyor. Gelecek günler, el hijyenine özene; maske ve sosyal mesafe kuralının her ikisine birlikte uymamıza bağlı. DAHA SIKI TEDBİR, DAHA İYİ SONUÇTUR. '' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gün gün koronavirüs
 

 

 

YORUMLAR 30
  • nevizade 3 yıl önce Şikayet Et
    tedbirler çok uzun süre ihmal edilmemeli. inşallah bu virüsün bittiği günleri de göreceğiz. millet olarak tedbiri elden bırakmayalım devletimizin yükü de hafifleyecek inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanya sadece Maske ve Sosyal Mesafe kurallarını uygulayarak Vaka sayısını 1 Günde 158,e yine Ölü sayısını 1 Günde 2, ye düşürmüştür. Yani Koronavirüsü yenmenin tek çaresi Maske Takmak ve Sosyal Mesafe Kurallarına uymaktır.
    Cevapla
  • Ogan 3 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyede insanimiz ne maske takmasini biliyor nede sosyal mesafeye uyuyor , markette sirada kimse yokken bile arkamdaki müşteri dibime geliyor musade edin dihorum bön bön bakiyor
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Tedbirler hafifletilmemeli uzun süre
    Cevapla
  • Antepli hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin kira gelirin veya epey birikmiş paran var bu süreçte evine ekmek alamayan insanlar çok fazla o adama virüs bulaşsa ne bulaşmasa ne bu virüsten en çok korkanlar en zenginler allah işte ne demek istediğimi herkes anlamıştır umarım
    Cevapla
  • ????? 3 yıl önce Şikayet Et
    sosyal mesafe arti maske istediginiz yere gidin sikinti yk
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen!... Maske tak, Sosyal Mesafeyi Koru Koronavirüsü Yen!. Nokta
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya. Bizim. Kemalin solculari halk tivide. Efendim. 40 milyon vaka olcakmis. Efendim. 20 gun 4. 5 bin olecekmis. Bunu soyliyen baskanin dusmanlari solcu. Chp. Yalanci tipler ne oldu
    Cevapla
  • Baki 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamların her soyledigi cikiyor ama bu konuda hak veriyorum cunku vaka sayisi cok daha fazla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor