Bakan Koca acı haberi verdi: Dilek hemşire koronaya yenildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda acı haberi verdi. Bakan Koca, ''Dilek hemşire aramızdan ayrıldı. Hastalığa, izinli olduğu günlerde yakalanmış, 11 Nisan' da hastaneye kaldırılmıştı. Uzun bir mücadele verdi. Maalesef, COVID-19’a yenildi. Keşke yeni doğan oğlunu daha çok zamanlar görebilseydi. Allah rahmet etsin. Sevenlerine başsağlığı diliyorum.'' ifadelerinde bulundu.

Bakan Koca acı haberi verdi: Dilek hemşire koronaya yenildi
Bakan Koca acı haberi verdi: Dilek hemşire koronaya yenildi
GİRİŞ 01.06.2020 00:43 GÜNCELLEME 01.06.2020 04:42
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Dilek hemşire aramızdan ayrıldı. Hastalığa izinli olduğu günlerde yakalanmış, 11 Nisan'da hastaneye kaldırılmıştı. Uzun bir mücadele verdi. Maalesef Kovid-19'a yenildi." ifadelerini kullandı.

 

 

Bakan Koca, ''Dilek hemşire aramızdan ayrıldı. Hastalığa, izinli olduğu günlerde yakalanmış, 11 Nisanda hastaneye kaldırılmıştı. Uzun bir mücadele verdi. Maalesef, COVID-19’a yenildi. Keşke yeni doğan oğlunu daha çok zamanlar görebilseydi. Allah rahmet etsin. Sevenlerine başsağlığı diliyorum.'' ifadelerinde bulundu.

 

 

OĞLU TUNÇ'U BİRKAÇ SANİYE GÖREBİLMİŞTİ

Yoğun bakım hemşiresi olarak İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev Dilek Akçabelen, Kovid-19 salgını başladığında hamile olduğu için doğum iznine ayrılmıştı.

Yüksek ateş, sırt ve bel ağrısı şikayeti ile 11 Nisan'da hastaneye kaldırılan Akçabelen, bebeğinin kalp atışları zayıflayınca üç gün sonra sezaryene alındı.

Yoğun bakımda bir erkek bebek dünyaya getiren Dilek Akçabelen'in 7,5 aylıkken sezaryenle alınan bebeğine Tunç adı verildi. Eşi, kardeşi, anne ve babasıyla telefon aracılığıyla görüntülü görüşen Akçabelen, oğlu Tunç'u da birkaç saniyeliğine o bağlantıda görebilmişti

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 35
  • M. Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin..
    Cevapla
  • YASİN 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet etsin. rabbim merhametiyle muamele etsin.
    Cevapla
  • süleyman 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah (C.C) rahmet eylesin. hakkım var ise ki yok yinede hakkım helali hoş olsun.
    Cevapla
  • BOZOKLU66 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • Çetin 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH gani gani rahmet eylesin peygamberimize komşusun artık .vallahi çok üzüldüm gözlerim doldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı