Ankara Valiliği'nden 'Kürtçe müzik' iddiasına yalanlama!

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir genç, araç içerisinde yüksek sesle müzik dinledikleri için uyardığı kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Ankara Valiliği'nden 'Kürtçe müzik' iddiasına yalanlama!
Ankara Valiliği'nden 'Kürtçe müzik' iddiasına yalanlama!
GİRİŞ 01.06.2020 12:51 GÜNCELLEME 01.06.2020 12:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Alsancak Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde B.Ç. ve arkadaşı B.A, yolda yürürken park halindeki araçta bulunan A.B, K.Y. ve Ö.Y'yi yüksek sesle müzik dinledikleri için uyardı.

 

 

Bunun üzerine taraflar arasında çıkan kavgada bıçaklanan B.Ç, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri, soruşturma kapsamında cinayet zanlısı olduğu belirlenen A.B, K.Y. ve Ö.Y'yi gözaltına aldı.

 

 

VALİLİKTEN SOSYAL MEDYADAKİ İDDİALARA YALANLAMA

Ankara Valiliği, olayın ardından bazı sosyal medya hesaplarında "Kürtçe müzik dinleyen genç bıçaklanarak öldürüldü" şeklinde yapılan paylaşımlar üzerine iddiaları yalanladı.

Valilik açıklamasında şunlar kaydedildi:

"İddia edildiği gibi olay, maktul ve yanındaki arkadaşının Kürtçe müzik dinlemesine, şüpheli karşı tarafın müdahalesi üzerine değil tam aksine maktul ve arkadaşının, şüphelileri araç içinde ezan okunması nedeniyle yüksek sesle ve etrafı rahatsız edecek tarzda müzik dinlememeleri konusunda ikazda bulunması üzerine başlamıştır. Maktulün arkadaşı B.A. alınan ilk ifadesinde olayın bu şekilde başladığını belirtmektedir.

Diğer yandan olayla ilgili şüpheliler derhal gözaltına alınarak gerekli adli süreç Cumhuriyet savcılığının talimatları doğrultusunda detaylı bir şekilde sürdürülmektedir. Konunun başka mecralara çekilerek tahrik unsuru olarak kullanılmasının iyi niyetten uzak olduğu aşikardır."

YORUMLAR 7
  • birol 3 yıl önce Şikayet Et
    keşke olmasaydı bu yuksek ses müzik gerçekten çok sorun olmaya başladı sokak aralarında dolaşarak yapıyorlar eksoz bir yandan bağırıyor müzik bir yandan bu raharsızlara çözüm bulunmasını istiyoruz
    Cevapla
  • efecan 3 yıl önce Şikayet Et
    bu hain sosyal medya karıştırıcılarına derhal terörden işlem başlatılmalı. yeter artık
    Cevapla
  • ali yazıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    yalana yalnış kasıtlı haber yaparak nefret ve kin kusanlar en az o şüpeliler kadar suçludur,alçakça şerfsizce "kürtçe müzik dinlediği için öldürürldü" yaygarası tam bir alçaklık vede nefret suçudur öldürülen müzik dinleyen değil Allah rızası için yalancıları cezalandırın.
    Cevapla
  • Sayin 3 yıl önce Şikayet Et
    Troller yine iş basında Ülkeyi kaos u sokmak istiyorlar acilen bu gibi Grupları bulup önünü kesmeli ve adelet önüne çıkartılmalıdır
    Cevapla
  • Efendi 3 yıl önce Şikayet Et
    Pejmurde edecek bu devlet sizi, soysuz köpekler. Hayat yok artık size. Yaşam bitti size, hemde ölmeden. Nasıl kıydınız cana? Ne pahasına? Onun sahibi sizi cehenneminde cayır cayır yaksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!