AK Parti'den caminin yakılmak istenmesine çok sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Güney Kıbrıs’ta, Limasol’da Köprülü Camii’nin yakılmak istenmesine çok sert tepki gösterdi. Çelik, ''Rum Yönetimi, İslam düşmanı faşistlere karşı tedbir almalıdır." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 01.06.2020 17:39 GÜNCELLEME 01.06.2020 19:28
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Güney Kıbrıs'ta, Limasol'da Köprülü Camii'nin yakılmak istenmesini şiddetle kınıyoruz. Rum Yönetimi, İslam düşmanı faşistlere karşı tedbir almalıdır." ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Çelik, ''Güney Kıbrıs’da, Limasol’da Köprülü Camii’nin yakılmak istenmesini şiddetle kınıyoruz. Rum Yönetimi, İslam düşmanı faşistlere karşı tedbir almalıdır. İslam düşmanlığını özendiren siyaset ve medya dili ile mücadele edilmelidir. Rum yönetimi failleri bir an evvel bulmalıdır.'' ifadelerini kullandı.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 19
  • Ergün 3 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman derizya ah... Ecevit başbakan dı ve İngiltere'den döndüğü anda orduyu durdurdu ve ordu ilerleyemedi!!... HA BU ARADA ERBAKAN KIBRIS FATÍHÍDÍR! Ecevit hiç bişey yapmamış olmamasına rağmen yağlanmış ballanmış nasıl olduysa Kıbrıs Fatih'i olmuştur... Eğer Erbakan olmasaydı Ecevit bı halt edemezdi... Allah Erbakan'ın yattığı yeri nurla doldursun inşallah, Ecevite bişey demiyorum Allah başörtülü kızların hesabını sorsun! ATIN ŞU KADINI DİYEN kişi BENİM BAŞBAKANIM OLAMAZ , yüzde 99 u müslüman olan ülkede bunu yapmışsa ki yaptığını gördük,gün hesapları görme günüdür..
    Cevapla
  • Altaylar 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz de Karpaz da bulunan kiliseyi yıkalım, ibare edilmiyor ama tarihi bir yapı, bu kansızlar için bir değeri vardır
    Cevapla
  • petrolcü 3 yıl önce Şikayet Et
    insanoğlu manevi emanetleri bir yere kadar korur, eğer zalim sınırı aşarda zulüm durdurulamaz boyutlara gelirse, muhakkak Allâh'ın bu zalimler üzerine zulmü olacaktır...
    Cevapla
  • ben 3 yıl önce Şikayet Et
    Hoş geleceğiz. Ama size hoş gelirmi bilmem. 70'li yılları çabuk unuttunuz. Ayşe'yi alır tatile geliriz.
    Cevapla
  • oraloğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    nasihat ve bilgilendirme: hayır onlara benzemek iyi değildir. tasavuf müşahade yakin ehli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...