Yalova Belediyesi'nde yolsuzluk soruşturması: Gözaltılar var

Yalova Belediyesi’nde 18 kişinin tutuklu olduğu yolsuzluk soruşturması kapsamında belediye çalışanı 4 kişi gözaltına alındı.

Yalova Belediyesi'nde yolsuzluk soruşturması: Gözaltılar var
Yalova Belediyesi'nde yolsuzluk soruşturması: Gözaltılar var
GİRİŞ 03.06.2020 12:51 GÜNCELLEME 03.06.2020 12:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yeni gözaltılar yaşandı. Soruşturma kapsamında tutuklu bulunan eski Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’in sekreteri S.K ve belediyede şoför olarak görev yapan A.I, F.V ve Ö.G gözaltına alındı. Sekreter S.K soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınmış, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Gözaltına alınan 4 kişinin emniyetteki işlemleri sonrasında Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edileceği öğrenildi.

Aralarında Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’in de bulunduğu 18 kişinin tutuklu bulunduğu soruşturma kapsamında Vefa Salman da İçişleri Bakanlığı tarafından Yalova Belediye Başkanı görevinden uzaklaştırılmıştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk üzerinden bir kılıf uydururlar nasıl olsa.
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    daha durun bakalım chp ,hdp nin pkk larıda başlı çak daha neler görülecek açık ve seçik istanbul da iett başlamış 1 tl lik maske 2,98 alınmış firma sahibi de chp li utanmadan sıkılmadan başkalarına hırsız derler ama bunlar kendi isimlerini nüksetmiş ben bu yaşıma geldım doğruymuş 80 yıldan beri hırsızlık ediyorlar demiştiler demek doğruymuş
    Cevapla
  • salih 3 yıl önce Şikayet Et
    yalovanın yüz karası muhrrem kendini yırttı secimi kazandılar ne oldu secmen memnunmusunuz
    Cevapla
  • Maslandag 3 yıl önce Şikayet Et
    chp = yolsuzluk yoksulluk yoksunluk
    Cevapla
  • Halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Halkka aciklayin bunlarin yaptiklarini..kimse birsey bilmiyor..Chp nin yaptiklarini halka aciklayin..davalar cok uzun suruyor..Sisli,Besiktas,Yalova diger chpli belediyelerdeki yolsuzluklar hala meydana cikmadi halk bilmiyor..ne oldu Yavas Baskanin 25 trilyon davasi,ne oldu Yavas baskanin 600 bin dolar senet davasi..yolsuzlukalari hala ortaya cikarilmadi..iktidariz muktedir olalim..vurdumu ses gelsin..cikarin Chp ve Hdp nin yolsuzluklarini ve terore verdikleri destekleri..Tv lerde aciklayin..hersey Karanbole gidiyor..Camur at izi kalsin gibi goruntu segilemeyelim..bitirelim,sonuclandiralim.cok gec kaliyoruz..Olaylari unutturuyorlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Kamuda tasarrufun ilk adımı! Törene otobüsle gittiler