Koronavirüs test sonucunu beklemeden yola çıkınca olanlar oldu
İstanbul'dan Diyarbakır'a giden yolcu otobüsünde bulunan Süreyya Ç., Kovid-19 testinin pozitif çıktığını öğrenince otobüsle hastaneye götürüldü. Yoluna devam eden otobüs ise yolcuların testinin yapılması için Bolu'da durduruldu.

İstanbul'da 2 gün önce Kovid-19 testi yaptıran ve sonucu çıkmadan bugün Diyarbakır'a doğru otobüsle yola çıkan Süreyya Ç., yolda kendisini arayan kişiden testinin pozitif çıktığını öğrendi. Süreyya Ç. durumu muavine bildirince otobüs şoförü de yaşlı kadını otobüsle Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Yaşlı kadın burada karantinaya alındı.
Otobüs ise tekrar Diyarbakır'a doğru yola çıktı. Bunun üzerine emniyet ekipleri durumu Bolu'daki polise bildirdi. Otobüs sürücüsüne de bilgi verilirken, Bolu gişelerinde polis ve sağlık ekipleri beklemeye başladı. Otobüs, Bolu'da TEM yolu Batı gişelerinde durduruldu. Otobüs, Refika Baysal Toplum Sağlığı Merkezi’ne götürülürken, araçta bulunanların testlerinin yapılacağı bildirildi.
-
VATANDAŞ 5 yıl önce Şikayet EtOtobüstekilerin ve otobüsün karantinaya alınması gerekir. Kadının öncesi temasları da. Kuluçka 4-17 gün. Hemen test yaptırıp negative çıkmasına aldanmamalılar.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Anzer53bafra55 5 yıl önce Şikayet EtPara cezası verilmeli kadinaBeğen Toplam 6 beğeni
-
Misafir 5 yıl önce Şikayet EtYuh ya, insan biraz tedbirli olur.Beğen Toplam 2 beğeni
-
57.Alay 5 yıl önce Şikayet EtCahillik diz boyu.Beğen Toplam 15 beğeni